salut domnu' ai adus folie carbon?...zi-mi si mie un pret pentru o bucata de 30 x 60 te rog.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Recomand turturel ...om de cuvant !!!sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
@felye, @pipan, @skyboy, @cosmin83 - comenzile voastre sunt gata si vor pleca maine!
@geo - cu siglele ai poza mai jos..cele ale coleguli @skyboy..cu celelalte elemente..colegul @mihaitzaMCV ar fi primul client dar comanda mai dureaza un pic..cateva zile.
@bidepa - ai pm!Stickere auto personalizate
Comment
-
@50RRy - si eu iti multumesc..atat tie cat si colegilor pt comenzile date! te astept cu poze.
p.s. stikere pun mai mereu in plus..de exemplu la inscriptionarea oglinzilor..clientul cere 2..care is gratis si eu ii pun 4..la fel de gratis.Stickere auto personalizate
Comment
-
sunt dementiale siglele turturel . abia astept.
prin ce le trimiti posta sau curier ? ca sa stiu cum fac ca eu sunt cu serviciul
Comment
-
inca nu au venit stickerele dar il recomand pe turturel .
m-a sunat sa imi confirme ca a trimis pachetul plus mi-a oferit si niste detalii despre cum sa le aplic.
Comment
-
@jaques - am vb..maine tai stalpii de carbon.!
@bidepa - am notat..am vb..maine vine folia 3D!
@deluxe - la fel..am vb..maine pregatesc material 3D si pt tine!
azi au plecat comenzile de mai sus..maine as vrea sa plece urmatoarele!
sus cu carbonul..preturi mici!
pot trimite si pt manere interioare, exterioare, aeratoare, oglinzi, etc. daca sunt vopsite cu atat mai bine..daca nu sunt vopsite sa fie degresate foarte bine. lipirea se poate face si la cald..dar si la rece..sa nu fie sub 0 grade. de preferat ar fi in zile insorite cu temperaturi pozitive.
am sa revin cu poze!Stickere auto personalizate
Comment
-
turturel cred ca voi mai apela la tine pentru stickere manere exterioare . ce pret au ?
Comment
Comment