@cox - da se pot face. lasa-mi pm cu nr tau de tel.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
turturel cred ca m-ai uitat cu colantul pt manere . astept pm no problem
Comment
-
@pipan - ai pm!..ca idee un set e 2 lei..dar eu trimit in banii astia 2 seturi. iarasi..la o comanda minima de 20 lei..cat e acceptat la posta..le pot pune gratis..1-2 seturi.
@skyboy - comanda e in lucru!
@deluxe - saptamana asta pleaca comanda catre tine!
@mariuscent si @reptila - comenzile voastre sunt gata..maine pleaca!Stickere auto personalizate
Comment
-
toate comenzile sunt in lucru!
va multumesc pt recomandari tuturor si va mai astept!
maine voi afisa o lista noua de preturi speciale pt sarbatori..si cine stie..si de inceput de an!
acum am ajuns de la munca..voi raspunde la pm-uri in decursul zilei de maine!
stima tuturor.
cateva poze:Stickere auto personalizate
Comment
-
azi am primit si eu comanda...totul in regula...treaba cu aeratoarele ma depasesteinsa deja m-am gandit unde aterizeaza materialul...am facut doar consola...o sa revin cu poze.recomand turturel...baiat de nota 10Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
am primit si eu o data cu marius...am lipit materialul cu mana mea...incepator...dar zic ca m-am descurcat acceptabil.4 bucati aeratoare+4 bucati praguri.m-am cam grabit la praguri ce-i drept... dar materialele au fost impecabile
Marian's0777.jpg Marian's0778.jpg Marian's0779.jpg Marian's0781.jpgMarian's0782.jpg Marian's0783.jpg Marian's0784.jpgLast edited by MarianS47; 9 December 2010, 17:46.Keep It Real! Keep It Simple!
sigpic
Comment
-
Un mare UPPP pentru turturel cel mai serios om pentru ce a facut pentru mine de pe acest thread o sa las pozele sa vb maine voi pune si pozele cu carbonul de pe stalpul usilor siglele si sper sa reusesc sa fac si ceasurile de bord
Comment
-
va multumesc tuturor si va astept in continuare!
nu am gata lista de preturi inca..majoritatea le comunic la tel sau in momentul in care comnda e ferma si intra in lucru. saptamana aceasta am avut de rezolvat cateva urgente la servici si am amanat un pic.
@deluxe - coamnda ta a plecat!
@skyboy - coamdna ta e gata!
@dey - coamdna ta e aproape gata!
va astept cu pozele..respect tuturor!Stickere auto personalizate
Comment
-
10x a lot turturel.
nu-i nici o problema cu asteptarea . macar merita
cred ca o sa comand si ceva pt praguri dar ma gandesc sa vad ce anume
Comment
-
up si cu carbonul de pe stalpi am reusit sa le fac poza chiar daca sunt pusi de aproximativ 2 saptamani
Comment
-
salut turturel. Ramasesem dator cu niste poze. Un mare up pt turturel
Comment
Comment