If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Azi am primit avizul postal, din pacate cand am ajuns eu acasa si l-am luat din cutia mea postala era prea tarziu pentru a merge la oficiul postal sa ridic coletul.
Cam nashpa in perioada asta a anului pentru mine, din cauza atributiunilor de serviciu, dar maine imi voi face neaparat timp sa ajung la oficiu, sa ridic coletul.
Cu montajul si eventualele poze, va trebui sa astept mai intai sa treaca zapada, dupa care ma voi lua de treaba. Multumesc foarte mult!
@so7n - am trimis mail..astept raspuns..cel mai probabil dupa sarbatori ma ajuta.
@b83rmj - am vb!
@cezar baja - stikerul cu masinuta logan e 1 leu. pt sandero nu pot sa fac eu..cel putin nu am atata experienta. daca reusesti tu sa il faci sau vreun amic..eu ti-l tai cu cea mai mare placere!
@floryanYFL - coamdna e gata!
@ioon - comanda e gata!
@niros - te astept cu poze!
va multumesc tututor pt comenzi si va astept si la anul! Sarbatori Fericite in continuare!
Turturel, abia astept sa se mai incalzeasca, voi reveni cu poze si eventual si alte comenzi. In ceea ce priveste problema sesizata ... nu-i nicio problema, totul e OK!
Pana ne vom reauzi, iti doresc Un An Nou Fericit!
va multumesc pt comenzi si recomandari!
@catalin - da-mi te rog dimensiunile stikerului..lungime si latime si iti spun.
@ioon - coamnda a plecat..maine se poate ridica!
@floryan - comanda a plecat si ai si primit-o!
@felye - coamnda e plecat..maine se poate ridica!
promotie valabila!
in cazul in care nu postez maine..as dori sa va urez de pe acum un sincer "La multi Ani!". pe langa asta..va doresc multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi..si va multumesc din suflet pt toate comenzile date. va astept si la anul..cu mai multe materiale si modele. cu stima, turturel.
@b83RMJ - uite poza cu stikerul kiss fm. mai am de adaugat un pic de gri si de alb..am omis acum. in cazul in care iti place..le putem face asa..din cutting..in caz de nu..le pot printa. in ambele cazuti..vor fi cu cerculet alb sau argintiu la alegere din autocolant 651 sau chiar carbon. nu le pot face..inca..cu rasina. stima.
sper sa nu se considere up. colegul m-a rugat sa postez poza de indata ce e gata. la multi ani tuturor!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment