colant negru mat? ce lungime si latime? la ce pret?
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Spulberica. Cred ca tutrurel ti-a spus cand este gata lucrarea.
Ca si multi altii faceti din acest thread un fel de remainder stresant.
Pe mine m-a sunat si mi-a spus cad este gata cu aproximatie, dupa care m-a sunat sa-mi spuna ca a pus coletul la posta, dupa care am ridicat coletul(nu am stat sa intreb intruna cand este gata....).
Un up de la mine , si o poza cu lucrarea.
Cu stima!real power..... diesel power by
Comment
-
@stefan john - ai pm!
@spulberica - am primit pm..stai linistit..comanda e in lucru! nu am raspuns ca am lucrat.
@adicata2003 - maine sau poimaine te sun sa vb..am salvat poza!
@iamagi - nu mai intru pe mess..poate maine..in seara asta nu mai pot!
@cosmindan - multumesc pt poze!
@razvanypo - am lat de 1m sau la 1.22 m..dar costa destul de mult transportul..da-mi un pm cu nr tau de tel si vb!
@cristialex - multumesc!
@bidepa si @ssg - comenzile sunt gata!
@bpgul - ai pm!
la restul comenzilor se lucreaza..va multumesc tuturor! fac tot posibilul ca sa le aveti la timp! stima.Stickere auto personalizate
Comment
-
@adiolimpiu - ai pm cu oferta!
@razvanypo - am sa iti dau un pm..daca nu in seara asta ..maine..dar lasa-mi te rog nr tau de tel ca as vrea sa te intreb de care material vrei!
@ssg si @bidepa - comenzile voastre au plecat azi!
@spulberica - comanda e aproape gata!
@adicata2003 - comanda e in lucru!
@mircyhno si @evil - comenzile voastre sunt gata si vor pleca maine!
@sor7n - am vb cu amicul meu si a spus ca sigur rezolva restul siglelor saptamana asta si poate si parasolarele!
@padurarud - comanda e in lucru..de asemeni astept parasolarul printat!
@b83RMJ - am sa te sun maine referitor la comanda ta!
in rest..se lucreaza la tot..turturel va multumesc pt comenzi!Stickere auto personalizate
Comment
-
Salut turturel , am si eu nevoie de doua stikere LoganCup albe , cum are CUP'ul pe bara fata (vezi poza 1) si doua sageti ce indica "alea de tractare" tot albe (vezi poza 2) .
Multumescsigpic
Comment
Comment