If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
banuiesc ca e la fel consola..nu cred ca au schimbat de la model la model. am sa fac rost de dimensiune.
toate comenzile sunt in lucru..am luat o mica pauza..dar voi recupera zilele ce urmeaza. azi am primit 5 m2 de carbon care va asteapta. stima tuturor.
@stefan john - uite cateva poze cu consola de ph2, sandero....ea e pusa pe un duster.
azi au plecat 3 comenzi - @spulberica, @dan. moraru si inca un coleg caruia nu ii stiu userul.
@bpgul - am vb..astept pm daca te hotarasti cu celelalte elemente!
@andy - multumesc
@punk - multumesc
@vdmihai..de asemenea..multumesc pt poze
@stefan john - coamdna a intrat in lucru!
la restul comenzilor se lucreaza..va multumesc!
Promotie valabila!
Salut,am ridicat coletul totul este in regula.Urmeaza montajul cand se va incalzi vremea si o sa postez si poze.Mersi.
sunt aproximativ la fel insa daca te uiti intr-o poza sau la una reala, cele 2 parti din partea superioara a consolei sunt mai lungi, se muleaza mai mult pe aeratoare. o sa iti dai seama cand o sa vezi cu ochii tai. spor la lucru!
Ieri a sosit coletul. Super marfa. O sa revin si cu poze dupa montaj. Tin sa va anunt ca Turturel a fost super. Pana si dupa ce a trimis coletul, s-a interesat daca aceste a ajuns in bune conditii. Un om foarte serios. Nota 10+. Comandati cu incredere. Numai bine.
Salut Turturel. Vezi in poza ceea ce vreau. Dar vreau si pentru fata ( unde am insemnat cu rosu ). Ai material transparent ??? Imi trimiti un PM daca poti si cat ma costa cu transport cu tot. MC
cred ca poti masura si tu domnu si iti va spune un pret in functie de cantitatea dorita. scuze ca am intervenit eu, dar m-a rugat acu ceva vreme sa masor eu consola dar fiind la munca si ocupat am uitat. scuze turturele dar acu cand am vazut am postat.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment