If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Am comandat de la turturel 2 stickere Xplod si StreetGlow , o bucatica mica colant cadou din partea lui turturel (ms mult)
1 sticker renault f1 team si o folie fumuriu deschis pt semnalizari laterale
10x turturel
comandati ca merita, si sunati-l in caz ca nu raspunde pe mess, e foarte ocupat !
asa, cate una din fiecare poza, dupaia, 2 pt oglinda cu MS 41 NZN, 2 cu renault f1 team, 2 cu logan din fata cu rotile late si low, 2 cu logan club mici, iar la telefon iti mai zic ceva.
va salut. anuntul este valabil doar ca stau cam prost cu timpul de aceea raspund mai greu la topic. incerc pe cat posibil sa iau legatura cu dvs la tel sau pe mail. va multumesc
Salut turturel. Vreau sa te intreb si eu niste preturi pentru urmatoarele elemente:
1.turometru-o bucata, exact ca in poza
2.o masinuta cu renault megane sedane, ca in poza cu cele doua forduri daca se poate, in loc de ford sa fie megane.
3.colant facut din multe abtipilde pentru a pune pe un stalp de la parbriz la un megane 2.
4.megane club alb-o bucata
5.unul cu old school fara mother fucker pe alb
6. unul cu I love(inima) 90's
7. unul cu low & slow pe alb
Salut Turturel, se pot face niste stikere cu sigla Ph2 pentru Ph1 ?
Ca in poza, doar ca in loc de romb sa fie sigla PH2.
Sunt convins ca ar avea mare succes.Astept raspuns (stiu ca nu prea ai timp).Ce zici de idee?
Andr33y-Si emblema de la Renault are baza dreapta, nu vad care-i problema.
Vezi prima poza pe care am pus-o,eu zic ca arata mai bine rotunjit decat drept.
bGy-Ca sa schimb emblemele e prea complicat si mai costisitor.Stikerul nu e scump si se poate pune sau da jos usor.
Daca o problema se poate rezolva atunci nu trebuie sa te stresezi, daca nu se poate rezolva atunci chiar nu are rost sa te mai stresezi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment