Salut, fa-mi te rog comanda din pm + 2 stikere pentru emblema ca cel din attach
Protectii praguri, autocolant stalpi, diverse stikere auto din folie 651 si Carbon 3D
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut !
Comanda telefonica din data 9/4/2014 4:20pm pentru : logan club , www.loganclub.ro , elf oil !
Amabil ca intotdeauna ! Iti multumesc !
Comment
-
-
Salut Turturel, asa ceva crezi ca poti face?Attached Files
Comment
-
@alex23 - stickerul se poate realiza dar este mult de lucru si nu prea renteaza. in comert se gasesc pe la 5-7 lei/buc. daca as avea o comanda mai mare de circa 20-30 buc ar fi altceva. la mine ar iesi cam la 5 lei/buc avand in vedere ca este cu scris+contur si fundal alt sticker.Stickere auto personalizate
Comment
-
Salut Turturel, poti sa-mi faci si mie urmatoarele stikere, pentru logan albastru marin?
- protectii praguri logan din carbon 3d negru de 8 cm. latime, dublu ca grosime, si cu scris bleu marin ,,LOGAN ,, (ca in poza diferenta fiind scrisul bleu marin)
- colant stalpi usa carbon 3d negru
- colant Baby on board luneta
Astept un Pm si cu pretul per total.
Multumesc anticipat!
Comment
-
Buna seara tuturor. Scuze pt raspunsurile intarziate aici, la telefon sunt mai eficient.
@alex23 - se pot gasi la magazinele de piese auto sau bazar..gen tunari sau vitan
@b997ndl - poze gasesti aici sau pe facebook: protectii praguri-stickere personalizate este numele paginii - costul stickerului - 2 lei la scris de tip[ar si 3 lei cel cu scris de mana
@mihalacheGhe - comanda este in lucru - am vb azi
@cosmin93 - am vb - astept masuratorile - am rectificat acum prin sms - 42 lei cu tot cu taxe.Stickere auto personalizate
Comment
-
as vrea si eu 2 stickere ca in prima poza.
stickerul din poza a doua se poate face cumva si cu logan ph2 ?
Comment
Comment