- vand prelungire bord ph2 30 lei
- vand injectoare logan 1,4 tot setul 80 ron
- oglinzi ph1 manuale la 70 ron set
- fuzeta fata cu tot cu etrier disc 50 ron buc
- brate 40 ron buc
toate sh, aveam 35 000 km cand le-am schimbat, nu sunt duse, mai merg.
- difuzor bara spate cine vrea la 80 ron din plastic. poze cu difuzorul nu am e identic cu cel de la dacia atat cai mai subtire si e plastic nu fibra.
- bara fata 130 ron, spate 150 ron. trimit si prin curier.
- difuzor bara spate sandero este de uzina se poate pune si pe ph1 are o mica taietura singurul defect dar se poate chitui.pretul e de 50 ron
- difuzor spate logan este din plastic nu are sistem de prindere ca cel de uzina dar se lipeste sau cu suruburi.pret 80 ron.
- sapca luneta de fibra .pret 120 ron. produsele sunt noi.
barile toate au zgarieturi sunt noi din uzina dar sunt ciordite si nu le ia aia ca pe papusi le mai zgarie si ei si trebui revopsite asa ca nu conteaza culoarea .este un avantaj ca nu mai trebui primer la vopsire.
pentru mai multe detalii luati idul meu si mai vorbim. florin_dnf
- vand injectoare logan 1,4 tot setul 80 ron
- oglinzi ph1 manuale la 70 ron set
- fuzeta fata cu tot cu etrier disc 50 ron buc
- brate 40 ron buc
toate sh, aveam 35 000 km cand le-am schimbat, nu sunt duse, mai merg.
- difuzor bara spate cine vrea la 80 ron din plastic. poze cu difuzorul nu am e identic cu cel de la dacia atat cai mai subtire si e plastic nu fibra.
- bara fata 130 ron, spate 150 ron. trimit si prin curier.
- difuzor bara spate sandero este de uzina se poate pune si pe ph1 are o mica taietura singurul defect dar se poate chitui.pretul e de 50 ron
- difuzor spate logan este din plastic nu are sistem de prindere ca cel de uzina dar se lipeste sau cu suruburi.pret 80 ron.
- sapca luneta de fibra .pret 120 ron. produsele sunt noi.
barile toate au zgarieturi sunt noi din uzina dar sunt ciordite si nu le ia aia ca pe papusi le mai zgarie si ei si trebui revopsite asa ca nu conteaza culoarea .este un avantaj ca nu mai trebui primer la vopsire.
pentru mai multe detalii luati idul meu si mai vorbim. florin_dnf
Comment