multumiri soran pt placute si filtre
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
@alexsr - probabil ca au tras aiurea au rupt piciorusele de fixare si s-a remediat prin lipire. Banuiesc ca nu e vb de un Logan faza 2 care are sticla lipita si becul se schimba prin demontarea soclului.
@Mircip multumim si noi pentru ca ai ales tot Daciashop!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Eu momentan nu am poza cu asa ceva disponibila, daca este amabil cineva care are montat pe masina stop central cu led de la noi va rog sa postati.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Vezi postul de aici cu lista de preturi pentru principalele operatiuni de mecanica:
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Comment
-
@bpgul - ce e cu ea?
@dadysinaia pe Preturi pentru reperele solicitate aici: http://www.daciashop.ro/mecanica
Ca idee e foarte aiurea sa schimbi doar o bieleta antiruliu! Cam aceeasi situatie si cu capul de bara insa acolo e mai discutabil. Oricum de geometrie pentru roti tot nu scapi.Last edited by Soran; 4 August 2011, 22:40.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Ca idee orice ai alege din oferta noastra este ok! Ne place sa vindem produse premium care nu fac rabat la calitate. Daca ar fi masina mea as alege curea Contitech, rola intinzatoare Gates si pompa de apa SKF:
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
noroc baieti,din nefericire am reusit dupa 18 ani de soferie sa-mi bubui bijuteria,acum incerc sa repar momentul de neatentie,am o rugaminte ma intereseaza si pe mine urmatoarele piesela care vreau si pretul1-capota fata2-arpile fata3-far dreapta pt faza 24-radiatoarele cel de racire si cel de aerma rog si ar mai fi ceva dar nu stiu denumirea astept un raspuns va multumesc si sa aveti o seara buna
Comment
Comment