If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Buna seara,
Ma intereseaza sa cumpar 4 anvelope Pirelli P2500 185 65 R15 all season, si as dori sa-mi faceti un pret pentru ele cu tot cu montaj (poate o reducere pentru loganclub), sau o alta oferta asemanatoare.
Va multumesc.
Va salut.va intreb daca se gaseste separat rulment presiune pt.logan berlina 1.6 16v (am ambreiajul pe cablu) si daca kitul de ambreiaj de la modelul 1.6 clasic este la fel ca la 1.6 16v.cutiile sunt la fel jr3 ,rulmentul de presiune sau kitul complet de ambreiaj sunt la fel ?
multumesc...
Salut tuturor!As vrea sa stiu daca de pe dacia shop.ro pot cumpara cu card mastercard in valuta(euro)online.Nu sunt in tara si imi trebuie cateva piese.Multumesc
buna sera,
conducte incalzire pasageri spate se mai aduc ?
nu am mai auzit sa se discute despre aceste repere ...
si pentru dsign
daca da cat costa cu tot cu montaj ?
m-ar interesa 2 seturi de becuri cu led pt semnalizare (http://www.daciashop.ro/led-tuning/led-semnal), si as dori sa intreb, daca aveti sau daca se poate face cumva un filmulet cu iluminarea lor atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.
va multumesc anticipat !
Este irelevant un film, camera de filmat va incerca sa compenseze aprinderea puternica a ledului prin cresterea valorii diafragmei. Sunt sigure pentru circulatie si ofera destula lumina pentru a fi vizibile si ziua pe soare mai puternic. Exista diverse poze zi / noapte cu ele aprinse.
Anvelope LOGAN iarna cat mai tine stocul 240 ron / buc cu garantie 2 ani, fabricate in Spania cu marcaje M+S snowflake si e9. Se poate asigura si montaj in sos. Viilor.
Lanturi antiderapante Thule K -Summit si RUD pentru camioane, autoutilitare sau masini de teren.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment