If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
salut soran!discurile si placutele mele necesita o schimbare cat mai urgentasi vreau sa trec la franele de van,etrierii am gasit la cineva pe site acum imi trebuiesc discurile si placutele.u ce-mi recomanzi,care sunt cele mai cautate si daca vrei sa-mi spui u ce frane ai pe masina
http://www.tutorialelogan.ro/am gasit un filtru facut special pentru aceasta grila. este facut de Motrio si are codul 8671017558. pretul e undeva pe la 25 le...
@ D fens La comanda cu avans 55 ron.
@Shakar Eu ti-am spus ce este disponibil acum oficial de la Motul...mai departe ma pot interesa numai in cazul unei comenzi ferme cu avans. Pret de ELF nu o sa aiba te asigur ;)
am comandat ieri, am primit azi, am verificat coletul si totul este mai mult decat ok. din punctul meu de vedere sunteti cea mai serioasa firma cu vanzari on-line. up......
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
sonda de la sistemul de servo directiece-a dupa conducta o gasesc la u???masina este din 2005 1.4
o intrebare pt ce-i ce si-au schimbat franele cu cele de van ventilate
,daca schimb sist de frana cu etrierii si discurii de van trebuie facuta vre-o modificare sau piesele vin exact unde trebuie fara nici o modificare??
Last edited by alecsandru; 25 April 2012, 11:14.
Reason: Automerged Doublepost
@alecsandru Inainte sa intrebati aici uitati-va si voi pe site unde 2 oameni muncesc in fiecare zi la el pentru a pune produse si pentru a actualiza cu informatii si date cat mai corecte:
In stoc sonda originala pret 150 ron
Nu ma deranjeaza sa va raspund insa se umplu ineficient zeci de pagini in topicul asta si se pierd informatiile esentiale.
Nu este nevoie de alte modificari inafara de inlocuirea discurilor, placutelor si a etrierilor care se monteaza direct. Sunt topicuri intregi unde este explicata in detaliu treaba. Noi recomandam si inlocuirea lichidului de frana odata cu operatiunea de modificare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment