salut soran!discurile si placutele mele necesita o schimbare cat mai urgentasi vreau sa trec la franele de van,etrierii am gasit la cineva pe site acum imi trebuiesc discurile si placutele.u ce-mi recomanzi,care sunt cele mai cautate si daca vrei sa-mi spui u ce frane ai pe masina
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
@Shakar Gamele 300V disponibile le gasesti aici: http://www.motul.com/ro/en/products?...%5Brange%5D=25
Daca vreo 0W20 (nu recomand pentru Logan) sau 5W40.
@alecsandru Discuri Brembo Max sau Brembo pentru Van si placute Ferodo Premier:
@einstein Se poate aduce orice - originala, TRW, ZF ...da-mi o serie de caroserie pe PM ca sa iti spun pret.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Exista si 300V 0W40.
Asta e fisa tehnica - http://www.motul.com/system/product_...pdf?1329125458
E destul de nou si probabil de aia nu prea se gaseste. Sunt curios daca e mai scump ca restul gamei.Attached Files'08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt
Comment
-
@ D fens La comanda cu avans 55 ron.
@Shakar Eu ti-am spus ce este disponibil acum oficial de la Motul...mai departe ma pot interesa numai in cazul unei comenzi ferme cu avans. Pret de ELF nu o sa aiba te asigur ;)Last edited by Soran; 23 April 2012, 14:22.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Serie de caroserie de la o masina echipata cu asa ceva te rog.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Super pret la kit Cruze bare portbagaj Logan cu inchidere cu cheie: http://www.daciashop.ro/thule/bare-cruz-berlinaLast edited by 77sky; 24 April 2012, 08:52.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
sonda de la sistemul de servo directiece-a dupa conducta o gasesc la u???masina este din 2005 1.4
o intrebare pt ce-i ce si-au schimbat franele cu cele de van ventilate
,daca schimb sist de frana cu etrierii si discurii de van trebuie facuta vre-o modificare sau piesele vin exact unde trebuie fara nici o modificare??
Comment
-
@popavlm Multumim pentru feedback!
@alecsandru Inainte sa intrebati aici uitati-va si voi pe site unde 2 oameni muncesc in fiecare zi la el pentru a pune produse si pentru a actualiza cu informatii si date cat mai corecte:
In stoc sonda originala pret 150 ron
Nu ma deranjeaza sa va raspund insa se umplu ineficient zeci de pagini in topicul asta si se pierd informatiile esentiale.
Nu este nevoie de alte modificari inafara de inlocuirea discurilor, placutelor si a etrierilor care se monteaza direct. Sunt topicuri intregi unde este explicata in detaliu treaba. Noi recomandam si inlocuirea lichidului de frana odata cu operatiunea de modificare.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Unsoare fluorata pentru fisele bujiilor si orice conector de aprindere:
Scapati de mersul neregulat al motoarelor, de rateurile de aprindere si de oxidarea contactorilor.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Super bujii pentru cei care au talpa grea - DENSO Iridium Power
La reducere in limita a 3 seturi !!!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment