Salut.Kit de distributie + pompa de apa pt 1.4 mpi de origine,la ce pret aveti?
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Salut! Am un logan Laureate 1.6MPI 2007. De ceva timp imi face figuri un rulment pe fata stanga (cel putin asa zic niste prieteni ca se aude asa de la rulment, nu prea ma pricep la masini). As dori sa-mi spuneti cam cat ma costa ambii rulmenti cu abs pe fata(am inteles ca trebuie sa-i schimb pe amandoi chiar daca face figuri decat unul) si daca exista vreo metoda prin care pot sa-mi dau seama sigur ca rulmentul e stricat. Va multumesc!
Comment
-
Corect asa este sa se inlocuiasca rulmentii pe ambele parti la o punte. Masina trebuie ridicata dupa sol, ulterior se verifica jocurile daca provin de la rulmenti si se invarte roata si se asculta ce zgomote se aud. In caz ca e complicat sa faci asta te asteptam la atelier pentru o verificare.
Set rulmenti cu inel ABS gasesti aici: http://www.daciashop.ro/mecanica/rul...et-rulmabs-snr
Sau rulment separat SNR cu accesorii tot pt ABS: http://www.daciashop.ro/mecanica/rul...ulment-snr-absPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Fise albastre pentru bujii TESLA impreuna cu unsoare fluorata 85 ron pentru membrii Logan Club.
Comment
-
Comment
-
Discuri sport Megane 2
Oferta in limita a 2 seturi - discuri sport Brembo MAX 280 mm ventilate si striate pentru Megane 2 motorizari 1.4, 1.6 16V, 1,5 dci 500 ron/set.
poza este reala cu produsul mentionat mai sus. Discurile au constructie speciala protejate contra coroziunii cu vopsea rezistenta termic pe zonele unde nu calca placutele, au canale pentru preluarea apei si ventilare PVT preluata de la discurile motorsport. Rezista la placute mai agresive.
Contact la 0723.823.679Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Salut! Am un logan MCV 1.6 16v, 57000 km din 2007. De ceva timp am observat un joc stanga-dreapta la maneta schimbatorului de viteze. Comanda este pe cabluri. Din ce m-am uitat eu am vazut ca este un joc la cuplarea dintre cablu si furca cutiei de viteze (nu stiu daca asa ii zice).
Exista acea bucsa ca piesa de schimb? In poza am incercuit zona cu pricina.
Multumesc si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.Attached FilesLast edited by 77sky; 1 June 2012, 14:06.
Comment
-
Piesa respectiva face parte din cablurile de actionare, insa ma indoiesc ca jocul manetei este de acolo. O serie de caroserie pe PM ca sa ma uit exact la ce exista separat.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Salut ma intereseaza un pret la manopera pentru o revizie (un schimb ulei si filtre aer,ulei, bujii) pentru un logan 1.6 16 valve, doar manopera pentru ca pretul pieselor l-am configurat deja pe site-ul daciashop.ro si ma mai intereseaza si pret manopera la schimbul discurilor de frana si a placutelor fata in serviceul dvs piesele deja l-am vizionat pe daciashop si m-am hotarat pe Ferodo premier sport discuri si placute tot ferodo eventual , va multumesc si astept un mesaj si eventual ceva lamuriri cu privire la alegerea discurilor daca este buna/rea si daca imi recomandati altceva TRW de exemplu, cu asta vine echipata masina
Comment
-
Piese Logan
Kituri accesorii complete de la 140 ron:
Osram H7 Nightbreaker set 80 ron in limita stocului:
Becuri H4 all season galbene tip WTCC:
Canistra schimb ulei 38 ron in limita stocului:
Rola intinzatoare dCi INA premium:
KIT curatare filtre sport model nou K&N:
Toata gama PROTEC de aditivi si curatatoare pentru motoarele Diesel: