If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
vreau sa fac si eu distributia la 1.4 preferance fara aer.spune-mi si mie te rog cat costa toate piesele la tine si ce marca sunt pt ca nu stiu de care sa i-au....le ai pe cele originale care se pun pe masina de noua sau sunt altele?
Sunt interesat de garnitura de cauciuc de la partea superioara a filtrului de aer (cum desfaci capacul din cleme si suruburi, exista pe interiorul capacului "tip fagure" o garnitura pozitionata intre cele 2 elemente componente ale carcasei filtrului de aer - are forma in plan identica cu carcasa superioara a filtrului de aer), ptr. logan 1.4 benzina.
Mentionez ca NU este vorbab de garnitura circulara de la baza filtrului de aer, cea care vine la corpul clapeta...multa lume face confuzia asta, asta fiind motivul ptr. care am insistat in specificari suplimentare
In stoc produse profesionale marca Teroson pentru prevenirea aparitiei ruginii in cavitati si pentru tratarea zonelor dupa interventii si refacerea protectiei cauciucate aplicate de fabrica.
@D fens - Claxoane aici: http://www.daciashop.ro/echipamente-electrice Este probabil singurul claxon, in mod cert nu ai stanga dreapta. Poti sa iti iei un set bitonal este oricum mai ieftin decat un claxon original.
@andreyi Daca ai discurile de fabrica poti alege TRW sau Ferodo Premier Clasic, Ferodo SL
@D fens - Claxoane aici: http://www.daciashop.ro/echipamente-electrice Este probabil singurul claxon, in mod cert nu ai stanga dreapta. Poti sa iti iei un set bitonal este oricum mai ieftin decat un claxon original.
Atunci explica-mi si mie de ce mai claxoneaza daca cel "prajit" e in portbagaj?
Corect, exista echipare si cu stanga dreapta, am gresit eu. Am demontat zeci de Logane insa nu am gasit niciodata o astfel de echipare insa conform schitei atasate se pare ca sunt. Spune-mi cum arata cel care iti trebuie indincand numarul din schita.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment