Ciudat e ca la 2 revizii diferite mi-au pus norme diferite printre care si acest 5w30
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
@micutzu666 - pun si ei ce au in stoc probabil. 5w30 e un ulei gandit pentru economia de carburant.
@gogoasha69 http://www.daciashop.ro/mecanica/rul...rulment-48poliPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Nu exista pret special pentru acest produs. Daca exista era mentionat pe site.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Se pune poza cu profilul ca ala conteaza, ce scrie pe lateral apare in datele din descrierea de pe site.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@ Macs Multumim si noi pentru increderea acordata!
Banda izolatoare pentru evacuari din nou in stoc:
ThermoTec 2,5 cm/15M 150 ron, 5cm/15M 245 ron
Izoterm Germania 5cm/13M 220 ron (in limita stocului mai sunt 2 bucati)
Pentru cine nu cunoaste avantajele acestor produse:
- se reduce temperatura in compartimentul motor;
- evacuarea mai rapida a gazelor fierbinti = umplere mai buna a cilindrilor;
- mareste durata de viata a componentelor din compartimentul motor care lucreaza la temperaturi mai scazute (fise, UCE, bobine inductie, conducte etc);
-reduce condensul acumulat in toba finala si ajuta contra coroziunii acesteia;
- in cazul motocicletelor ofera protectie contra atingerii evacuarii fierbinti;Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
multumesc Daciashop pentru promtitudinea in livrarea coletului , ca de fiecare data.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
ma intereseaza sa schimb o bieleta directie, si as vrea sa stiu ce imi recomanzi dintre cele de pe site, le-am schimbat in primavara amandoua (cica erau de origine) si deja una face urat cand merg pe drum mai accidentat.
ma gandesc ca ar fi bine sa le schimb pe amandoua, dar nu sunt destule fonduri.
Comment
-
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment