Multumesc DaciaShop pt piese si promptitudinea in livrare !!!
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
@Vodoo si @ Cristiboerica - produsele sunt in stoc in acest moment insa nu garantez pentru rezervarea lor daca nu faceti o comanda pe site si selectati ridicare de la sediu.
@ham04 Multumim si noi pentru increderea acordata!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
soran, m-ar interesa acest kit : http://www.daciashop.ro/mecanica/tra...ansmisie-Conti , mi-ai putea spune daca rola de pe galetul intinzator se poate schimba usor , intreb asta pentru ca cei de la service mi-au zis ca nu au facut niciodata asa ceva si daca tot umblu acolo sa pot rezolva treaba cum trebuie . Mersi.
Eventual as vrea si o recomandare din partea voastra pentru schimbul acestui kit. Avand in vedere ca vreau ce-i mai bun pe masina.Last edited by mike26ro; 28 September 2012, 20:02.
Comment
-
@mike26ro - Se scoate un surub din capatul rolei si se scoate rola veche de pe intinzator. Treaba se poate face mai usor daca scoti intinzatorul cu totul si lucrezi la el elegant pe banc. Eu schimb usor rola, meseriasii matale nu stiu cum reusesc daca ei spun ca nu au mai facut asta pana acum. E service unde ai dus masina ?
@valiaviator - Depinde ce intelegi prin "potrivite" unii inteleg ieftine , alti inteleg performante alti clienti vor sa tina cat mai mult. Eu as alege pachetul Ferodo Premier, pretul nu este mare iar rezultatele in franare sunt superioare chiar si unor produse mai scumpe. Franarea fara zgomot, puternica si fara vibratii se datoreaza si montajului corect, culiselor gresate cu unsoare rezistenta termic si discurilor curatate temeinic inainte si dupa montaj cu degresant de frane, cat si unui rodaj fara actionari extreme ale franelor in primii 50-100km.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@mike iti poti alege orice iti place din ce este prezentat pe site - garantez pentru calitatea tuturor produselor. Poti merge pe setul respectiv care l-ai mentionat sau poti achizitiona o curea Gates separat si doua role:
Meseriasii vor sa schimbe intinzatorul cu totul ca asa zice si fabricantul, este cel mai elegant ca ai scapat de orice grija insa daca vrei sa faci putina economie poti schimba doar rolele.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Am si eu o intrebare vizavi de bujii si intreb aici, gandindu-ma ca un comerciant mai serios precum Daciashop imi poate da un raspuns:
Exista vreo diferenta de constructie intre aceste bujii http://www.daciashop.ro/aprindere/ap...ujii/Ngk-Vline si BKR6EZ cod 4619(par la fel dar apar diferit intr-un catalog UNIX, primele pe care le aveti dvs in oferta apar ca set 4 bujii V-Line si cel de-al doilea model de bujii apare ca "bujie aprindere cu rezistenta antibruiaj"). Difera intre ele ceva sau doar ambalajul?
Comment
-
Sunt aceleasi bujii, V line 28 este o denumire comerciala pentru facilitarea cautarilor efectuate de clientul final. V line 28 se vand doar la set de 4 bucati.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment