Mersi frumos pentru raspuns.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
Aveti PM!
Avem in stoc numeroase modele de antifurturi pentru roti de la modele mai ieftine cu amprenta unica dar care trebuie manevrate mai cu grija la montare/demontare si solutii premium cu duritate mare si finisaj cromat rezistent in timp.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Meganul nu are duze evantai sau perdea care pulverizeaza apa, are duze ascunse cu 2 jeturi / duza.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Anvelope de iarna Logan Sandero
In acest moment va pot oferi din stoc urmatoarele tipuri de anvelope de iarna pentru Logan / Sandero 185 65 R15:
BARUM 240
FIRESTONE WINTER HAWK 2 275
LASSA SNOWAYS 2 303
BRIDGESTONE BLIZZAK LM32 310
BF GOODRICH G FORCE 272
CONTINENTAL CONTI WINTER CONTACT 322
DUNLOP ED WINTWR SPORT 317
GOODYEAR ULTRA GRIP 8 325
MICHELIN ALPIN A4 GRNX 339
PIRELLI W-CARV EDGE 273
PIRELLI W 190 C2 SNOW CONTROL 295
PIRELLI W 190 C3 SNOW CONTROL 366
SAVA ESKIMO S3+ 285
SEMPERIT SPEED GRIP 2 270
TIGAR WINTER 1 235
DEXTERO DWT 1 225
WANLI 275
Preturile sunt exprimate in ron, includ TVA si ecotaxa.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Material antifonare audio
De la sediu de la noi se pot achizitiona si coli antifonare Ground zero la bucata. Izolatia termica se imbunatateste de asemenea cu acest material.
Pretul pentru o coala 265 x 375 x 2,2 mm este de 10 ron pentru membrii Logan Club.Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Arcurile care vin ca piesa de schimb nu sunt mai scurte. Se fabrica la specificatiile arcurilor de fabrica eventual exista cateva coduri de culoare pentru puntea spate in general de duritati diferite in functie de echipari. Iti recomand arcurile Kilen daca nu vrei unele sport: http://www.daciashop.ro/arcuri-amortizoare/arcuriPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Citind pe mai multe forumuri(dedicate altor marci), arcurile kyb k-flex sunt mai scurte cu 1 cm dar pastreaza garda stock, deci sunt mai rigide. Ma gandeam c-or fi si pentru logan mai scurte(taleru de pe amortizorul kyb fiind mai sus cu 8 mm decat cel de pe amortizorul stock. N-am masurat eu, mi-a spus un user de pe celalalt forum dacia). Arcuri tot Kyb vreau sa-mi iau pentru ca am si amortizoare kyb, fiind gandite sa lucreze optim impreuna.
Comment
-
8 milimetrii in principiu nici nu ii sesizezi; orice piesa de la un producator serios care vine ca echivalenta OEM este cel putin dpdv dimensional la fel cu piesa originala. Orice arc nou va fi mai rigid ca unul uzat.
In alta ordine de idei arcurile sport au necomprimate aceeasi lungime ca cele de fabrica deci -1cm la alea inseamna ca erau pentru alta masina cine stie.
Revenind la ce te intereseaza pe tine:
arc Kayaba fata 227 ron/buc
arc Kayaba spate197 ron/bucLast edited by Soran; 12 October 2012, 20:36.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment