Vineri 23.11.2012 Black Friday - urmariti reducerile care vor aparea exclusiv pe site in aceasta zi. Preturile reduse sunt valabile numai pentru comenzile plasate online persoane fizice sau juridice.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
Mai sunt cateva ore in care se pot comanda produsele cu reducere.
Pentru lista acestora click aici:
WWW.DACIASHOP.RO este magazinul online al SORANTECH Performance. Comercializam produse premium, atat consumabile cat si piese de schimb pentru autoturismele DACIA / RENAULT !
Piese originale cu factura si garantie!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Anvelope iarna Logan Yokohama
Iridium power pentru un motor de 1.4 fara nici o modificare nu iti recomand. Daca ar fi masina mea as pune Beru ultra X Titan4 sau Eyquem cu 2 electrozi. Atentie la Eyquem ca e piata plina de facaturi si nu exista sa treaca cateva saptamani sa nu vina in service un Logan cu astfel de bujii cu ceramica fisurata. Nici NGK nu sunt rele si ai si un pret mai bun.
Pentru persoane juridice ridicare de la sediu anvelope Yokohama W drive 185 65 R 15 la pretul de 240 ron/buc TVA si ecotaxa incluse comanda minima 4 bucati
Anvelopelesunt fabricate in Japonia in 2012.
Last edited by Soran; 26 November 2012, 13:34.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
In acest moment in stoc 80 bucati.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
30 noiembrie este zi libera nu se lucreaza.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Salutare,
ce cod au bujiile de logan 1,4 din 2006 pt ca m-am trezit cu un set pe care nu intra cheia...evident e vina mea ca nu am verificat la cumparare..
in alta ordine de idei ce bujii imi recomanzi...
si ca o paranteza...in ce clasa se plaseaza anvelopele de iarna fulda kristal montero3...am cerut acest lucru tinand cont de vasta ta experienta in domeniu..
multumesc anticipat
Comment
-
La ce cod te referi producator sau oem? Trebuie sa precizezi ca bujiile nu sunt cumparate de la noi ca sa nu se inteleaga altceva.
Referitor la anvelope - la ce "clasa" te referi? Este vorba de noua codificare impusa in Uniunea Europeana?Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
La 4 jante de tabla Duster achizitionate cadou o sapca Dacia Duster originala!
Pret janta 16" 165 ron incl. TVA!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment