If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
In stoc cu livrare din Brasov:
Kit-uri de distributie, antigel, lubrifianti Motul 5W40, filtre Mann gama Logan, aditivi Protec, placute de frana (Ferodo Premier si TRW), lichid frana Ferodo, bujii scanteie Eyquem, Denso si duze spalare parbriz tip perdea.
@invisibleman E un anunt cu rosu pe prima pagina a magazinului virtual care spune asa: Stimati colaboratori va informam ca in perioada 11-15 februarie 2013 nu se vor putea ridica produse de la sediul din Bucuresti, iar in procesarea comenzilor pot aparea unele intarzieri.
Din data de 18 februarie programul revine la normal.
Piesele au fost totusi livrate azi de la sediul din Brasov din cate am vazut, maine ar trebui sa ajunga la dvs. Multumim pentru comanda!
@ Nzn Multumim si noi de comanda! Sa alergi sanatos si fara incidente cu noile piese.
Salutare Daciashop, multam pentru pachetul de revizie DaciaOIL l-am primit azi bine impachetat si toate la locul lor. O intrebare as avea pe bidonul de DaciaOil de ce nu apare data de fabricatie?
In rest filtrul de aer si ulei bune si originale - nu cum aduc altii de pe aici de pe forum "de la Pitesti"
Bidoanele Dacia OIL sunt cele care il furnizeaza Dacia si se aduce la comanda in cantitati mici care se vand repede. La noi in stoc sta doar lubrifiant Motul si Ravenol in cantitati mai mari...mai departe nu stiu ce sa zic da si tu un email la producator si intreaba-i daca exista vreun marcaj care sa indice data de fabricatie. Eu personal am incercat sa iau legatura inclusiv telefonic pentru aceeasi informatie in legatura cu niste produse ELF insa nu am reusit sa gasesc pe cineva sa ma lamureasca.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment