Poze de la Trofeul Sinaia 2013 unde am fost prezenti:
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
Si eu vreau sa iti vand aceste prezoane + piulite dar nu stiu care! Comanda pe site este sfanta pentru ridicarea de la sediu altfel nu garantez existenta produselor la momentul respectiv, mai ales ca nu stiu care produsePiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Multumim pentru Feedback!
Promo bobine de inductie Bosch MPI;
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Portbagaje Thule si accesorii pentru transport - livrare din stoc pentru gama Dacia/Renault, VW, Seat, Skoda. Pentru ce nu apare pe site contactati-ma.
Comment
-
Va anuntam ca in perioada 12.08 -19.08 echipa Daciashop este in concediu.
Comenzile primite in aceasta perioada vor fi procesate in ordinea sosirii incepand cu data de 20.08.2013
Deasemenea in aceasta perioada nu se fac livrari in sediile din Bucuresti si BrasovPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Am revenit la treaba , va stam la dispozitie pentru comenzi, suport tehnic si operatiuni service de mecanica!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
California Scents originale Made in USA livrare din stoc cu factura:
Comment
-
Va asteptam la atelier pentru operatiuni de mecanica inclusiv rectificari chiulase, segmentari, reparatii CV etc, ITP (inspectie tehnica periodica), geometrie computerizata, test frane pe stand omologat si metrologizat la zi sau operatii simple si rapide schimb ulei, filtre, lichid de frana, verificari de rampa, reglaj faruri.
Programari la 0723.823.679Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Ptr. loganu' din semnatura cu sistem de franare NON ABS, care e din cele 2 tipuri de lichide de frana DOT4 e recomandat:
1. http://www.daciashop.ro/frana/lichid...ATE-blueracing
2. http://www.daciashop.ro/frana/lichid-frana/ATE-SL6
O inlocuire totala de lichid de frana cu aerisire prin metoda sub presiune (exclus "la pedala" sau gravitational) la atelierul agreat de dvs., cat costa, pret total?
Se acorda un eventual discount daca achizitionez lichidul de frana de pe daciashop?
Mersi.
Comment
-
Convertor de rugina Kelfos, livrare din stoc:
Comment
-
Kit reparatie flansa amortizor
Nou in oferta kit-uri reparatie flansa amortizor SNR. Calitate OE , fabricat in Franta
Comment
-
In aceasta perioada ne putem lauda cu stoc de stergatoare de origine Renault 29 ron/buc, seturi de 2 stergatoare Valeo made in France 45 ron/set sau stergatoare aero Logan 60/45 cm 23 ron/set:
Brate stergatoare de origine ultima varianta constructiva cu imbunatatiri:
Comment
Comment