If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Am cumparat de curand de la DaciaShop un set de arcuri H&R + un set de placute Ferodo premier..Foarte multumit de produse,dar de de faptul ca trateaza cu seriozitate maxima orice comanda..
O intrebare as avea daca se poate..patesc acelasi lucru cu orice fel de arcuri sport coboara mai mult de spate decat de fata?? o solutie sa ajunga egal in afara de taiat din ele..exclus asta.,,mentionez ca am si gaz cu butelie in locul rotii de rezerva!!
Multumesc frumos si recomand !
esti primul pe care il aud. am tot H&R si a coborat mai mult de fata, si la ce am eu nu se poate decat cu taiat arcul, dar n-o s-o fac. sper sa nu se supere Soran ca am raspuns si eu.
Cu toate ca aici este un topic de bursa si o astfel de intrebare trebuia pusa ori pe emailul nostru ori intr-un topic dedicat iti voi da un raspuns:
Arcurile nu sunt facute in nici un caz sa coboare mai mult in spate decat in fata. Daca ai echipamente suplimentare care modifica masa masinii pe puntea din spate, este normal sa fie mai lasata pe spate. Nu imi dau seama cat - trebuie masurat si vazut concret in mm.
Amortizoarele in ce stare sunt? Flansele in ce stare sunt? Suruburile de la basculele fata au fost desurubate si restranse cu masina pe sol? Nu astept raspunsuri aici, daca mai sunt alte nelamuriri continuam pe privat.
Buna dimineata!
O pompa de frana sau un set de reparatie pompa frana pt un logan 1.6 cu abs an 2005 cat ar ajunge?Momentan am pus un sh, dar pe viitor vreau sa nou.
Multumesc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment