desi becurile osram nightbreaker si silverstar sunt foarte luminoase(am avut ambele), se ard repede . am renuntat momentan la astfel de becuri, desi diferenta este sesizabila referitor la lumina. dar eu merg mult cu farurile aprinse si le consum prea repede. cei care merg putin ar putea sa-si puna fara regrete. scuze de poluare topic pentru soran si dsign. tin neaparat sa laud aceste becuri pentru performantele deosebite, dar sa va aduc la cunostinta rezistenta lor in timp. despre cele light@day am auzit numai de bine, dar sunt galbene ca cele stock.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
Durata de viata a becurilor depinde de mai multi factori, becurile cu cat sunt mai puternice se ard mai repede, aici vorbim insa de 55/60W , standardul in care trebuie sa se incadreze. Este irelevant sa spunem ca tin mai mult sau mai putin pana nu facem un studiu pe mai multi posesori in conditii cat mai asemanatoare de utilizare.
Piese de calitate pe stoc sau la comanda pentru orice buzunar!
WWW.DACIASHOP.RO este magazinul online al SORANTECH Performance. Comercializam produse premium, atat consumabile cat si piese de schimb pentru autoturismele DACIA / RENAULT !
0723.823.679
021 / 324.04.44Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Va multumesc si eu pentru comanda, imi pare rau ca nu am fost personal ca sa ne si cunoastem! Va mai asteptam si cu alta ocazie!
Asteptam ultimele comenzi inainte de weekend! 0723.823.679 021 / 324.04.44Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
cumparat aseara 2 nightbreaker(am mai avut si inainte si am fost multumit) - foarte ok
cumparat un filtru de polen (valeo) - foarte ok - mai respir si eu cum trebuie in masina- celalalt filtru arata ca un sac de aspirator dupa 7-9 luni ...
Comment
-
Este in stoc, costa 50 ronPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
-
www.daciashop.ro Va asteapta poze noi de vizionat!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Oferte, solicitari, intrebari sau comenzi ferme pe:
email: office@daciashop.ro
tel: 021/324.04.44 sau 0723.823.679
WWW.DACIASHOP.RO este magazinul online al SORANTECH Performance. Comercializam produse premium, atat consumabile cat si piese de schimb pentru autoturismele DACIA / RENAULT !
YM: daciashop
sau
PM (mesaj privat nu aici in topic)!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment