deci lista unde e?
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
Lista e mare, sunt foarte multe repere, in principiu se poate aduce cam orice piesa de schimb pentru Logan, Sandero. La ulei va pot oferi preturi bune pentru Motul (Made in France), dar daca doriti si altceva va facem oferte si pentru alte marci.
Cand avem produse mai deosebite sau oferte bune le vom face publice aici si pe site.
In functie de ce doriti asteptam cererile pe email ( daciashop@yahoo.com) iar noi va elaboram o oferta; voi ramane sa va hotarati daca mergeti mai departe cu comanda sau nu.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Bandou plastic masca fata ph2 sau ornament superior calandru - 8200748242
nu stiu exact cum se cheama, ala negru de plastic ma intereseaza ca eu am nichelat.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
255 Ron piesa originala trebuie sa fac comanda si poate fi disponibila la noi in 4-5 zile.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Difuzorul ala tuning care se aplica peste bara spate? Pentru piese originale, care exista numai originale preturile sunt in aceeasi zona pe la toata lumea, daca le mai trimit si prin tara probabil ca o sa fie mai scumpe decat le puteti lua de la un dealer local. Avantajul sa luati de la noi este la piese aftermarket de calitate, uneori mult mai bune decat cele originale sau la piese si accesorii tuning etc.Last edited by Soran; 25 February 2010, 15:17.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
JmEk - da-mi serie de sasiu! Vrei puntea spate cu totul?
cheloo83 - da-mi cod de produs
frankcadillac - sigur ca avem, imi spui ce model pentru ce masina si iti fac oferta (da-mi PM)Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
La mai mare si sa aveti succes in afaceri.Oferta Chiptuning (remapare) Dacia Logan, Solenza, SuperNova si Duster
Dacia Logan - 1.4 ,1.6 ,1.6 16v - 150 lei, Diesel 350 lei - Contact: 0751.194.100
www.chiptuninglogan.ro | www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
Comment
-
ceva stopuri fix ca astea din poza de mai jos, de unde iau si eu? aduceti asa ceva? sau imi poate recomanda cineva pe unde le gasesc?Attached FilesDacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx
Comment
Comment