multumim @nimeni pentru comanda si pt reclama...
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
@ dani am vazut pe site ca aveti un pret foarte foarte bun la banda termo izolatoare pentru galerii.
intrebare : chit ca am tabla aceea de aluminiu intre traseu si caroserie daca merg in afara cu viteze mari se incing plasticele de pe mijlocul masinii.
ma ajuta cu ceva daca imbrac traseul in banda asta ?
pot avea probleme ? sa se incinga catalizatorul sau intermediara ?
mersi
Comment
-
E posibila ca acea caldura nedegajata sa afecteze traseul de evacuare, adica sa dilate materialul si sa-l deformeze. La racire brusca (treceri prin apa) e posibil sa se fisureze in anumite locuri, anume pe la intermediara sau chiar dupa catalizator.
Caldura aceea se propaga pe toata podeaua, nu prea ai ce-i face.
Comment
-
Cu placere, sa le folosesti sanatos si sa te poarte cati mai multi km fara probleme! Solutia respectiva se amesteca cu 2,5 -3 litri de apa.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by dsign View PostE posibila ca acea caldura nedegajata sa afecteze traseul de evacuare, adica sa dilate materialul si sa-l deformeze. La racire brusca (treceri prin apa) e posibil sa se fisureze in anumite locuri, anume pe la intermediara sau chiar dupa catalizator.
Caldura aceea se propaga pe toata podeaua, nu prea ai ce-i face.
spune mi atunci din placutele pe care le ai pe site pe care mi le recomanzi.
vreau sa ma tina mult 30.000 sa zicem si sa franeze si bine. ceva ca astea de fabrica.
o sa cumpar uleiul de la tine. 8100 xcess 5w40. in 1 2 sapt ca fac revizia
Comment
-
Iti recomandam ATE daca doresti sa te tina mai mult.
Banda respectiva este gandita pentru galeriile de evacuare in special, se foloseste la masini modificate pentru a muta niste parametrii de functionare in anumite conditii. Scopul principal este mentinerea gazelor fierbinti si secundar coborarea temperaturii in compartimentul motor. Nu recomandam folosirea ei sub masina pe evacuare pentru ca mentine umezeala si conduce la corodarea rapida a evacuarii.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
salut,m-ar interesa si pe mine un lichid de frana dot4 pt logan berlina fara abs care sa aiba un punct de fierbere cat mai ridicat si un set de placute de frana ceva mai moi, nu ca cele stock ce tin 30-40 mii km
ferodo seria tar sau sl am auzit ca sunt ceva mai moi
astept niste preturi,multumesc
Comment
-
Avem in stoc vesta Duster, foarte bine lucrata, culoare bej deschis, masura M. Pretul este promotional.
Detalii pe www.daciashop.ro --> Produse
Comment
-
Superoferta: Etrieri mari + discuri Brembo 260mm+ placute frana Ferodo Premier+ Spray curatator de frane = 798 ron sau acceasi selectie dar discuri BOSCH=750 ron. Toate produsele sunt noi cu garantie! www.daciashop.roPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Salut baieti astazi am reusit sa montez telescoapele MONROE, se comporta foarte bine masina, din pacate flansele si rulmenti de la amortizor erua uzate excesiv si va trebui sa le schimb.
M-ar intereza 2 buc flansa amortizor +2 rulmenti .
Astept un pret.
Multumesc.
Comment
-
Multumim si noi pentru comenzi. Urmariti site-ul nostru si topicul acesta pentru promotii.
Oferta: Vesta Dacia Duster, de foarte buna calitate, oficial DACIA, marimea M, 74 lei
Toba sport Borla, fabricat in ROMANIA, inox 100%, trecere directa, sunet sportiv, doar 200 lei
Comment
-
Comment
Comment