mai sunt inele mdf pe stoc?
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
Da, sunt pe stoc.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
-
O sa mai caut, codul nu il gasesc, insa nu cred ca iti pot obtine un pret care sa te avantajeze mai ales ca se adauga si transport!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Originally posted by Soran View PostPompa este electrica sau mecanica? Da-mi o serie de caroserie pe PM!
Discurile Brembo max au un zgomot specific la franare din cauza striatiilor insa nu l-as clasifica ca zgomot metalic. Ar trebuui sa aud / vad ca sa iti spun ce se intampla asa din descriere nu stiu ce sa zic. Esti sigur ca e din fata? Poate fi si un rulment care se incarca la franare si face zgomot, in cazul asta trebuie inlocuiti. In curbe nu se aude acelasi zgomot daca intrii mai tare?
Comment
-
au ajuns 4 buc ngk iridium + maru verde de la sonax ( sanox) ) ... si ne-am si stickerit
chiar foarte misto lichidu de parbriz, odorizante auto (gen spray) de la ei aveti? ca le au cu esentele
ai avut dreptate cu gapu la bujii, merge altfel la relanti acum
ps: uite cum a ajuns toba de la voi ... nici aia nu a ramas netiganita ) {63 mm}
multumesc, la cat mai multe comenzisigpicMy ride
Comment
-
Avem Ferodo Premier la 35 ron / L si aproape toate gamele de la Motul respectiv Dot 4, Dot 5.1, RBF 660 racing. Antigel concentrat albastru 10 ron / L.
@ Deluxe DaciaShop si Fancurier iti multumesc pentru comenzi Sti tu de ce!
Ai vazut tu la Sonax spray parfumat? Ca eu nu stiu sa existe in gama. Exista doar niste spray-uri profesionale pentru indepartat mirosuri persistente neplacute gen Smoke ex.Last edited by Soran; 1 October 2010, 19:01.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment