Salut , am vazut ca puteti face folie personalizata pt ceasuri , puteti face una gen Duster ? tot asa pe negru doar sa ai aiba zona rosie pt benzina 1.6 16v, si daca se poate un pret. Multumesc
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
Salut
Daca vrei doar o bucata te costa in jur de 200 ron.
@georgeand21 Multumim si noi pentru comanda!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
http://www.daciashop.ro/ulei-antigel Aici te-ai uitat? Spune-mi ce preferi si eu iti spun daca iti pot face rost. Noi suntem distribuitori Motul, la cerere avem si Castrol, Aral, Shell, ceva Elf si Mobil.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Originally posted by o8MeLC View Postma intereseaza si pe mine ce uleiuri aveti 5W40 la 4 L si la ce preturi. nu ma interesaeaza aceea oferta de pe site cu filtru inclus si montaj gratuit.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am vorbit la telefon pentru un set de placute de frana Ferodo Premier si 1 spray TRW pentru curatare frane. Multumesc & see you later alligator ;)
Revin cu impresii despre placute dupa weekend cand o sa le schimb.ex-Logan Ambition 1.5 dci Iunie 2006/RIP Dec 2011
Dacia Duster Laureate 1.5 dci 110cp 4X4, ESP + whatever packs
Comment
-
Diseara se livreaza la locul stabilit. O zi buna si multumim pentru comanda!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Toata lumea are PM cu preturile!
Proiectoare LED in stoc. Tehnologie LED in adevaratul sens al cuvantului - puternice, conforme cu reglementarile rutiere, optica si electronica de cea mai buna calitate:
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Salut, vreau sa-mi schimb si eu bujiile si m-am gandit la http://www.daciashop.ro/aprindere/ap...jii/bujie-Beru .Ce zici, sunt ok? Sau imi recomanzi altceva?
Mersi!Just Hold Onnnnnn....
Comment
-
Sunt cele mai deosebite pentru o masina de strada. Functioneaza bine pe motoarele Renault si au viata lunga datorita electrodului central din Titan. Sunt pe stoc!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
mersi de green filter,si de uleiul pt transmisie...
filtrul e montat,uleiul il bag maine si revin cu impresii daca imi este permis...
foarte rapizi...ieri la ora 14 am dat comanda,astazi la ora 9,pachetul a fost in Tg-Mures.
multumeschttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Multumim pentru comanda! Cand se imbacseste filtrul (peste 10-15K km)sa ne anunti ca sa iti trimit si kit-ul de curatare original pentru Green!
Asteptam impresii despre uleiul Motul de cutie!
Apropo ninge prin Tg-Mures?Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment