If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
ACHIZITIONAT:
-LICHID FRANA
-ANTIGEL
-FILTRU si ULEI MOTOR
-CUREA DISTRBUTIE GATES
-ROLA SNR
-POMPA APA HEPU
multumesc DACIASHOP pentru promptitudinea comenzii,pentru reduceri(sa faca suma rotunda ) si pentru schimbul gratuit de ulei.RECOMAND!!!!!!!!
@ claudiu nu mai avem nimic in acest sens, nici geamuri laterale. Iti recomand service-ul AGER de pe Serban Voda. Preturi foarte convenabile si probabil cel mai profesional montaj!
@ claudiu nu mai avem nimic in acest sens, nici geamuri laterale. Iti recomand service-ul AGER de pe Serban Voda. Preturi foarte convenabile si probabil cel mai profesional montaj!
Nu e graba cu parbrizu,daca puteti aduce ceva de calitate mai astept
Last edited by claudiubpp; 20 January 2011, 04:59.
Va salut ! Gasesc la voi cumva pt ceasurile de bord cadranele acelea argintii de la prestige si geamul ceasurilor de bord ? Serigrafie si ace de prestige am deja de la voi. Multumesc !
Set stergatoare clasice Bosch: 45 ron (2 stergatoare 50 cm)
Set stergatoare Aerotwin Retrofit (cu prindere pt. Logan) 130 ron (2 stergatoare 50 respectiv 47,5 cm)
Am ceva dar nu stiu cum e cu prinderea sau daca gasesc din aceeasi gama si de 50 cm. Seturile cu stergator de 53 cm vin cu al doilea de 45.
Am de exemplu de la Bosch un set cu 53 / 50 aerotwin retrofit care sunt pentru Nissan Patrol GR 2. Din pacate nu stiu cat se potrivesc la Logan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment