Exista de la bosch aerotwin retrofit 55 cm cu 50 cm. Codul este 551S daca bine tin mine.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
Nu am gasit niste stopuri LED realizate corect dupa standardele noastre, asa ca nu vindem asa ceva. Daca doresti solutii LED complete nu numai pozitii cum sunt in stopurile astea tuning exista becurile LED mai puternice decat becurile clasice. Produsele sunt prezentate pe daciashop.ro.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Ai PM! Am nevoie de VIN.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Nu avem, se monteaza direct daca trimiti reperele sau vii cu masina la atelier. In felul acesta putem oferi si garantie pe viata la lucrare.
In stoc produse specifice de cea mai buna calitate pentru sezonul rece - lichid de parbriz care dezgheata instant lamele stergatoarelor, solutii pentru dezgetat geamuri, yale etc:http://www.daciashop.ro/cosmetice-auto/produse-iarna
Aditivi pentru motorina - anti inghet sau pentru benzina pentru cresterea cifrei octanice:
Last edited by Soran; 23 January 2011, 19:11.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Am vazut insa mai avem si noi cate o zi libera Duminica de exemplu. Maine cand o sa ajung la birou o sa iti fac o oferta.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Avem facute, la schimb cu cele vechi in stare buna.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Se pot vopsi in masura timpului disponibil insa nu am la schimb, adica trebuie sa mi le dai pe ale tale.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment