Va ajung doar 4 litri pentru Diesel? Ar trebui cam 4,5. Produsele sunt in stoc!
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
Luni ma voi ocupa de pus si pe site ofertele pentru Diesel.
Pachetul 1 schimb ulei va fi 205 ron in care intra 5 litri de ulei MOTUL 6100 synergie, un filtru de ulei mare pentru Diesel (Mann), o saiba originala de etansare pentru busonul de scurgere si manopera inclusa pentru schimbul de ulei.
Pachetul 2 schimb ulei ca costa 195 ron si va contine acelasi lucru ca pachetul 1 insa uleiul va fi MOTUL 4100 Turbolight.Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by B-53-SDP View PostAm luat de la baieti curea de distributie si anexe ContiTech.
Super marfa.
Multumesc DaciaShop.
RECOMAND.
A si era sa uit si o solutie de spalat motorul pe interior se adauga peste uleiul vechi se lasa sa mearga 5 minute la relanti si apio se schimba uleiul si filtru de ulei si se vede diferenta cel putin la mine la dci s-a vazut ca nu s-a mai inegrit instantateu uleiul nou.
As fii interesat de aceea solutie , daca il gasesc la voi si la ce pret?Last edited by felix. m; 12 March 2011, 23:17.sigpic
Comment
-
Multumim pentru feedback!
Aditivii pentru curatare interna motor sunt prezentati aici:
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@Adybase - multumim pentru review si comanda. Inainte de montaj sa degresezi bine discurile si sa faci o inspectie vizuala a etrierilor sa ungi culise etc. Acuma vad in semnatura ca ai un dCi - Sigur ai discuri pline?[/QUOTE]
Da Soran, discuri pline am. Masina e 1,5 dci ABS Plus din oct 2007. citisem si eu ca dieselurile au majoritatea discuri ventilate, dar uite ca al meu nu are, poate e exceptia care confirma regula. Oricum le am schimbat deja cu cele luate de la voi si sunt foarte multumit.
Comment
-
Depinde de echipare si de anul de fabricatie. Intrebasem ca sa verifici sigur!
Asa cum am promis iata si pachetele schimb ulei pentru diesel:
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
In stoc, 45 ron kit prinderi capota.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@florin, recomand sigurantele, sunt de calitate, am eu pe hodoroaga mea.
Atentie doar la montaj, la pozitionare, se pun in locul suruburilor de bara, TX30, acelea cu cap rotunjit (pe care le vezi dupa ce ridici de capota) Trebuie sa largesti gaura, sa faci alt filet potrivit pt tijele de fixare ale sigurantelor apoi sa faci semne pe spatele capotei. Daca te uiti cu atentie, in zona de contact dintre tijele astfel montate si capota, chiar exista niste semne
Succes.
Comment
-
multumesc inca o data DaciaShop pentru promptitudine si piesa de calitate comanda a ajuns cu o zi mai devremeInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
Comment