Incerc sa va fac o oferta pentru reperele solicitate, nu sunt niste repere uzuale pe care le avem in stoc. Pe partea de antifon si spray pt. zincare la rece nu va pot ajuta decat cu cantitati en gross. Cat despre toba sh - nu vindem repere la mana a doua!
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
Astazi cu ocazia ultimei zile de expozitie (www.romaniantuningshow.ro) daca veniti la standul nostru puteti achititiona urmatoarele produse la preturi reduse:
Set discuri frana sport Brembo Max 259 mm ventilate si striate pentru Logan 430 ron http://www.daciashop.ro/frana/discur...-brembo-max259
Set discuri frana Automotor France 259 mm ventilate 170 ron
Set placute Ferodo Premier sport 80 ron
Cap bara Lemforder 95 ron (disponibil stanga si dreapta)
Set fise bujii Tesla 50 ron
Set bujii origine Eyquem 70 ron / 4buc
Va asteptam la Romexpo pana la ora 18:00. Produsele sunt noi in cutiile originale!Last edited by Soran; 15 May 2011, 09:32.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Buna ziua
kit distributie Logan 1,4 mpi preferabil de origine sau ceva recomandat de dvs;\
acelasi kit care include si pompa de apa de origine: http://www.daciashop.ro/mecanica/dis...OEM-cureapompa
kit accesorii aveti ac? aveti servodirectie;
pompa de apa:
Livrarea se face din stoc, produsele ajung la dvs. in aproximativ 24 ore.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Va salut ! Ce oferta imi puteti face pt un logan 1.4 la bujii si placute de frana ? Am 35.000 km.Cea mai buna alegere raport calitate pret care ar fi ? Dintre bosch super 4,set EYQUEM,NGK ce recomandati ? Si la placute dintre valeo,ferodo premier sport,pachetul ferodo + TRW ; pentru franare buna si silentioasa,ce recomandati ? As dori sa se incadreze in maxim 200 lei bujiile+placutele. Multumesc !Pasionat auto & gadgets
Comment
-
@gr10mmc ai PM!
@florinpintea placute ca sa fie si franare silentioasa va recomand Ferodo Premier Clasic, cele cu specificatia sport franeaza mai bine insa am primit feedback de la unii clienti ca mai scartaie cateodata (mie pe masinile noastre nu mi-au scartait). Bujii pentru 1.4 va recomand Eyquem sau Denso Twin tip.
Daca vreti neaparat sa va incadrati in 200 ron si sa nici nu aveti probleme eu as alege asa:
sau
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
190 ron KayabaPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
etrieri van
Din nou in stoc etrieri mari pentru upgrade sistem frana Dacia Logan / Sandero!
Oferta speciala pentru Logan Club - etrieri complet echipati inclusiv sigurante + discuri de frana 260mm Brembo cu continut ridicat de carbon +lichid de frana ARAL made in Germany 600 ron!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Rectificare: pretul pachetului este de 690 ron !Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@cadrian ai PM, da-mi o adresa de email!
@mc_alienu scuze ca te-am intarziat cu sigurantele alea dar pusesem o trusa mare de la o lanterna in dreptul lor si nu le-am mai vazut sa le pun in pachet!
@razvan05 da-mi te rog o serie de caroserie pentru masina.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment