If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Bagheta asta de led-uri se poate alimenta cu transformator de 12V la priza ? Vreau sa inlocuiesc niste spoturi la un raft si mi se par utile led-urile mai ales ca fac o lumina foarte ok
@peruzzi - se poate alimenta de la o sursa de 12V cc stabilizata. Ce soclu au spoturile si la ce tensiune vrei sa le alimentezi sa iti fac oferta direct de spoturi LED! Da-mi PM te rog cu detalii!
Salut baieti.As vrea daca se poate un pret cat mai mic ptr un prieten amarat ptr o pompa servo logan diesel 1.5 dci.Merci anticipat
Si inca un lucru.Am luat de la voi un set de discuri ventilate brembo max.Le-am montat pe masina,dar in momentul in care franez mai mult de la o viteza superioara aprox 140 spre 90 km/h,tinand in continuu piciorul pe frana,intra in functiune un zgomot metalic,care nu dispare pana nu ridic piciorul de pe pedala.Precizez ca nu franez brusc ca sa pot spune ca intra abs-ul.Cand am schimbat discurile,am pus si placute ferodo premier.O idee din partea voastra despre acest lucru.Precizez a deja am rulat aprox 10000 km ,marea majoritate pe autostrada spre si dinspre Germania
Pompa este electrica sau mecanica? Da-mi o serie de caroserie pe PM!
Discurile Brembo max au un zgomot specific la franare din cauza striatiilor insa nu l-as clasifica ca zgomot metalic. Ar trebuui sa aud / vad ca sa iti spun ce se intampla asa din descriere nu stiu ce sa zic. Esti sigur ca e din fata? Poate fi si un rulment care se incarca la franare si face zgomot, in cazul asta trebuie inlocuiti. In curbe nu se aude acelasi zgomot daca intrii mai tare?
Cautati codul. Primul nu il gasesc al doilea e 35 ron dar nu stiu daca e ce vreti voi. Cum dau de o masina echipata cu asa ceva iau codul. Pana atunci va las pe voi sa cautati.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment