Intrebare: imi puteti procura 16 prezoane pentru jante aliaj?
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
@valiaviator - la comanda 14 ron buc cele cu piulita conica http://www.daciashop.ro/mecanica?product_id=120 sau pe stoc pentru jante de tabla ~6 ron/buc
@marianhorduna Toate preturile sunt pe site, trebuie doar sa iti alegi ce produse vrei. Spre exemplu daca fac eu alegerea se ajunge la ~490 ron adica curea Conti, rola SNR, Pompa Airtex, filtre Mann, placute Ferodo Premier pt. berlina. Putem gasi si repere mai ieftine sau putem gasi repere cu proprietati speciale ceva mai scumpe.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Yokohama Parada 195 50 R15 440 ron / buc+ 3 ron ecovaloare.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Da, te-am sunat dar nu mi-ai raspuns Este in jur de 50 ron cu tot cu garnitura, Facet sau mai scump diverse alte marci.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Ce inseamna mai bune? Mai bune decat ce?
Pentru cei din Bucuresti asiguram montaj la atelierul nostru!Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
salut sunt radu aveti cumva si spatiu de depozitare ph1 astept sms numai bine savoiu_rf82@yahooo.com 0723765174SRF TARGOVISTE
Comment
-
Repere noi la preturi avantajoase pentru voi in oferta Daciashop:
Capete de bara:
Ambreiaj dCi;
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Da, te costa 270 ron se aduce pe comanda.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Te costa 145 ron cu capac pregrunduit, pregatit pentru vopsire. Oglinda model Cielo Korea nu alea care s-au montat ulterior.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment