If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Da se gasesc, insa doar instrumente de masura de precizie VDO care sunt ceva mai scumpe, adica nu avem Raid Hp sau alte jucarii de genul. Ne auzim dupa anul nou cand o sa ne vina si noua un transport nou ca sa va pot spune si un pret concret.
Va multumesc si va rog sa ma anuntati cu un pret si eventual si o poza, daca se poate!
@ sobo - buretele ala se monteaza in spatele difuzorului pe primul panou caer il intalneste unda sonora in cale respectiv pe tabla usii (pe interior). Materialul gri subtire are mai multe destinatii, noi il decupam pe inel si il intercalam intre sasiul difuzorului si inelul de MDF pentru separare mecanica.
@Manolescu - vor aparea in curand prezentate pe site la sectiunea "Accesorii".
Pe site-ul Daciashop puteti afla ce ulei MOTUL este indicat pentru masina, motocicleta, camionul sau ambarcatiunea voastra. Trebuie doar sa intrati la sectiunea de "Lubrifianti" http://www.daciashop.ro/ulei-antigel si sa faceti click in partea de sus pe zona rosie.
Acelasi lucru este disponibil si pentru identificarea becurilor, a puterilor si a modelelor la sectiunea "Becuri auto/moto": http://www.daciashop.ro/becuri-auto
In curand vor fi gata pentru comenzi si livrare si noile becuri de plafoniera cu LED care se monteaza fara alte modificari in locasurile pentru becuri W5W.
Last edited by Cristi_Xp; 9 January 2011, 14:28.
Reason: Automerged Doublepost
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Am dicutat acum ceva vreme despre distributia la un logan benzina 1.4...acum am trecut de 60000 si ma doare rau...spune-mi te rog un pret pentru toate elea ce trebuiesc schimbate... ma refer doar la distributie....mersi mult...
Sa nu-ti fie frica de opozitie.Aminteste-ti ca un zmeu se inalta impotriva vantului ,nu impreuna cu el.
Ai nevoie de curea, rola intinzatoare si eu cat si Dacia recomandam sa schimbi si pompa de apa.
Eu as alege curea Gates, pompa apa Valeo sau Hepu (cea mai buna) si rola intinzatoare SNR.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment