Da, merge, dar trebuie sa schimbi si volanta.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Collapse
X
-
-
-
LUK pentru 1.4 este cel mai bun ambreiaj care se monteaza fara alte modificari. Este mult peste Valeo !
Mai poti folosi deasemenea si ambreiaj TRW ceva mai avantajos ca pret: http://www.daciashop.ro/mecanica/kit...t-ambreiaj-TRWLast edited by Soran; 3 April 2012, 08:58.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Multumim Cosmine pentru feedback! Pana la urma Supermafrasol-ul la ce te-a ajutat?Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
azi dorm pe mine ...era invers :
-curatatorul de clapeta l-am folosit pentru curatarea chiulasei , camera de ardere si clapeta
-degresantul inca nu l-am folosit ,dar vreau sa curat intreg compartimentul motor ... oare ataca cauciucul,garniturile? sa stiu daca desfac toate furtunele sau nu ...
Comment
-
Nu ataca cauciucul, dar dilueaza-l. Incearca initial cu concentratie mai mica si fa un test. In general se lucreaza cu concentratie sub 1/2 adica mai multa apa decat solutie si in cazuri de murdarie foarte persistenta de 1/1.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Transport GRATUIT pentru arcuri Eibach sau H&R in limita stocului actual ! (Promotia este valabila pentru arcurile sport Logan berlina si Sandero)Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
@preda - Da gasesti, inclusiv baterii deep cycle pentru sisteme audio performante. Da-mi pe PM sau email mai multe date despre bateria care iti trebuie ca sa iti fac o oferta.
@darkrulz 580 ron sistemul complet de evacuare + ~100 ron montajul daca nu apar cine stie ce complicatii sau masina are modificari.
Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
-
Avem, vor aparea si pe site in curand:
Mahle 67 ron
Mann 51 ron
Clean 44 ronPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Comment
Comment