If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia
Buna baieti ....sunt mai nou pe aici .... daca gresesc iertare .
M-ar interesa daca se gasesc inele de ghidaj pt jantele ce tocmai le-am achizitionat ....si au interiorul un pic cam mare
Va intreb ca presupun ca aveti o experienta mai mare in domeniu decat mine.Trebuie sa fac schimbul de ulei la un diesel de 85 cp.Oscilez intre mobil 1 0w-40 turbo-diesel si uleiul motul.Sincer ce mi-ati recomanda si daca le aveti pe stoc si la ce pret si de asemenea as dori sa imi faceti o oferta pentru:
-filtru de ulei diesel 85 cp
-filtru motorina
-filtru de aer
-filtru de polen
-ulei
-cel mai bun raport pret calitate la discuri ventilate +placute(pret/set)
Multumesc si o seara placuta
p.s :Sa imi precizati va rog si firma producatoare a filtrelor
Am un dci 65 cp cu ABS si discuri ventilate.Nu stiu exact ce diametru au,cred ca 259 sau mai mici,238,in fine.Vreau sa-i pun discuri mai mari,am vazut ca sunt de 260,ventilate.Puteti sa-mi prezentati mai multe oferte?Adica ce discuri de 260 merg cu etrierii existenti,ce placute am nevoie,sau..daca pun discuri sport,si diametrul discului e mai mare decat cel existent,trebuie sa schimb si etrierii?M-ar interesa discuri perforate si placute Ferodo.Daca m-as incadra in buget,as lua un set de etrieri de van si placute van si apoi daca raman bani,nu trebuie neaparat discuri sport.
Noroc baietii, doresc si eu un pret pentru doua capete de bara de Logan 1.4 MPI din 2005 cu servo-directie (Distrigazu' meu). Cele mai bune posibil sa fie, un pret, am de gand sa le schimb ca un burduf de la un capat de bara vechi de doar 6 luni a crapat (cel mai nou ca ala de pe dreapta vechi nu are nicio treaba). Multumesc frumos si astept un raspuns.
Buna ziua la ce pret si ce model aveti kit de ambreiaj pentru dacia logan 1.5 dci anul 2005
motor tip: K9k-k7
tip varianta: SD/LSDJJ/Logan
Si daca este compatibil cu modelul
Va multumesc
Edit:
Si cat ar costa 2 capete de bara (stanga, dreapta impreuna cu ceva mai vine dupa el, imi scapa pentru moment piesele respective, cred ca axul daca nu ma indoiesc)
Aveti PM! Nu uitati ca la DACIA SHOP va puteti face RCA ieftin pe loc (cel mai ieftin) sau CASCO in functie de cerintele voastre! www.daciashop.ro pentru ultimele produse si oferte!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment