D A C I A S H O P - Magazin De Piese, Accesorii Si Tuning Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare!
    Ieri am schimbat si eu Filtru aer marca MANN, Filtru ulei MANN Made in Germany, Filtru de motorina Kolbenschmidt Germania, Motul 8100 Xcess + 2 capete de bara LEMFORDER
    Multumesc baietilor pentru recomandari!
    sigpic

Comment

• bielete de directie ceva de calitate aveti ?
      daca sunt mai multe preturi va rog sa le afisati , in curand voi face niste cumparaturi de la voi
      Its just a car ...

Comment

• http://www.daciashop.ro/mecanica/BIE...LATII%20AXIALE)

Oferta filtru de habitaclu Logan marca Purflux fabricat in Franta doar 37 ron. http://www.daciashop.ro/filtre/filtr...-habit-purflux
        Last edited by Soran; 9 August 2010, 15:34. Reason: Automerged Doublepost
        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• un cablu de ambreiaj?
          sigpic

Comment

• SACHS sau ATEavem disponibile, ai preturi pe PM,vor fi disponibile si pe site zilele acestea.

Comment

• multumesc Soran
              sigpic

Comment

• KIT de accesorii pentru distributie ? cred ca m-am exprimat bine..
                sigpic

Comment

• foarte multumit, am luat multe(client fidea - si urmeaza si distributia) - inclusiv un kit de reparatie pentru rulmenti-amortizoare
                  B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• Mersi DaciaShop pentru calitatea produselor si nu in ultimul rand..lui Soran pentru amabilitate si promptitudine in preluarea comenzii...filtru de polen,serigrafie si becuri pe led la stopuri.

Comment

• Multumim tuturor clientilor pentru aprecieri!

Pentru Canto trebuie sa fac card de reduceri cu puncte ca la CORA

Comment

• azi am achizitiona un set de placute ferodo premier !...sunt foarte multumit de cum franeaza ... deocamdata nu s-au "acomodat" bine ...Multumesc baieti !
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ce rapid ai fost cu montajul! Cam peste vreo 100 km o sa franeze si mai bine. Multumim ca ai ales DaciaShop!

Comment

• si eu sunt foarte multumit, am asteptat sa pun toba inainte sa imi dau aprecierile

toba de la borla, foarte multumit, se aude excelent, dar exact cat trebuie, nici incet, nici nu suna alarmele dupa mine, si marele avantaj, dupa 90 nu se mai aude

la fel si filtrele si celelalte produse comandate
                            sigpicMy ride

Comment

• Deci sa inteleg ca nici filtrele si celelalte produse nu se mai aud dupa 90 Toba aia (formatul ala) este exact ce trebuie in sensul ca e sunet sportiv insa nu te ia durerea de cap si nici nu atrage amenzi!

Comment

• Despre dansa e vorba? Daca e asa cum spune DeLuXe, ma abonez si eu la una.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google