ok Serban multumesc optez pt varianta de 280 ron[cealalta este cam scumpa dar nu se stie poate rezolv cu banii] am telefonul tau si o sa te deranjez dupa 30 feb.Lucrezi si pe vremea asta?
Oferta Xenon Pt Membrii : H4 Bixenon = 280lei Montaj Inclus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am promis ca sa o pun niste poze cu lupele, dar nu la perete, ci cum vad ele pe drum.
In poza 10 sunt reglate din interior pe maxim si in poza 11 pe minim.La restul pozelor, e usor, ca se observa martorii.
6000 K/35WAttached Files- DSC06210.jpg (42.3 KB, 212 views)
- DSC06211.jpg (48.6 KB, 213 views)
- DSC06212.jpg (42.6 KB, 118 views)
- DSC06213.jpg (46.6 KB, 110 views)
- DSC06215.jpg (36.2 KB, 97 views)
- DSC06216.jpg (39.8 KB, 89 views)
- DSC06218.jpg (38.7 KB, 87 views)
- DSC06219.jpg (42.8 KB, 89 views)
- DSC06220.jpg (44.1 KB, 86 views)
- DSC06222.jpg (35.8 KB, 103 views)
- DSC06223.jpg (39.6 KB, 111 views)
- DSC06229.jpg (37.3 KB, 112 views)
- DSC06230.jpg (41.0 KB, 116 views)
Cumpar volan de Duster
Comment
-
Originally posted by costi2011 View Postok Serban multumesc optez pt varianta de 280 ron[cealalta este cam scumpa dar nu se stie poate rezolv cu banii] am telefonul tau si o sa te deranjez dupa 30 feb.Lucrezi si pe vremea asta?
Originally posted by moses View PostGrăbeşte-te! 30 februarie vine curĂ¢nd!
Originally posted by stalmapabo View PostMULTUMESC lui Serban pentru becurile 5000k pe slot special (cu surub) pentru lupele G3. Acum sunt mai linistit - am rezerve. Reactie prompta, dar mai multa atentie la adresa de livrare Nu de alta dar o sa fie produsele astea prea rasfatate de la atata plimbare.
Recomand 10X!!!!!!!!!!
Originally posted by soboBN View PostAm promis ca sa o pun niste poze cu lupele, dar nu la perete, ci cum vad ele pe drum.
In poza 10 sunt reglate din interior pe maxim si in poza 11 pe minim.La restul pozelor, e usor, ca se observa martorii.
6000 K/35W
Sunt pe piata produse care nu fac asa ceva nici pe deoparte, dar se vand bine, in fond asta cauta romanul in general "pretul" bate "calitatea". Nu au cum sa aiba acelasi pret produse de calitate diferita.
Toate cele bune!
Comment
-
Am asteptat sa vad cum se comporta ca sa nu scriu chiar in prima zi cand eram super incantat de achizitie. Ce pot sa spun acum e ca sunt multumit si de cum se vede si noul look al farului. Nu se vad urme de montaj decat daca te uiti foarte atent . Multumesc Serban si pe viitor voi apela tot la serviciile tale. Am atasat si niste poze cu farurile (poza la perete e facuta imediat dupa montaj iar farurile nu erau reglate )In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
sigpic
Comment
-
precizeaza ma si faptul ca acea dunga ciudata ce se vede ca o ia in sus pe perete, era de la bec, ca statea putin ciudat in lupa, ca altfel se va crede ca asa face raza :P
domnu' serban, ti-am scris pe messenger, dar te si sun acum sa vorbim de un set de lupeLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
Un lucru ieftin nu reprezinta intotdeauna o afacere !!!
Originally posted by gmv97 View PostAm asteptat sa vad cum se comporta ca sa nu scriu chiar in prima zi cand eram super incantat de achizitie. Ce pot sa spun acum e ca sunt multumit si de cum se vede si noul look al farului. Nu se vad urme de montaj decat daca te uiti foarte atent . Multumesc Serban si pe viitor voi apela tot la serviciile tale. Am atasat si niste poze cu farurile (poza la perete e facuta imediat dupa montaj iar farurile nu erau reglate )
Originally posted by bolo View Postprecizeaza ma si faptul ca acea dunga ciudata ce se vede ca o ia in sus pe perete, era de la bec, ca statea putin ciudat in lupa, ca altfel se va crede ca asa face raza :P
domnu' serban, ti-am scris pe messenger, dar te si sun acum sa vorbim de un set de lupe
Am experienta necesara ca sa pot avea clienti multumiti, cu toate ca unii aleg varianta "cheap" pe care as vrea sa-i aud dupa ceva timp cu pareri pro/contra. Este adevarata vorba " sunt prea sarac ca sa cumpar lucruri ieftine", dar adevarul este ca in RO calitatea si vechimea sunt inferioare "pretului" .
Toate cele bune!
Comment
-
Originally posted by ten View Postserban o intrebare am la tine, urmele de la lupe trebuie sa fie unite la mine o lupa e mai sus si una e mai jos sa le reglez sa fie pe aceeasi linie?
Originally posted by costi2011 View PostAm montat si eu azi la dl Serban un chit xenon si sunt super multumit de promptitudine si de calitatea produselor;de abia astept sa se intunece si sa vad cum este lumina farurilor;10plus si voi reveni cu impresii[eventual poze] Multumesc
Comment
-
Instalatii xenon complete cu preturi de la 130lei ...
Promotie pt membrii forumului cu leduri cadou pt pozitii la montarea unui kit xenon pe masina dvs (doar sa spui ca ai citit pe forum) !!!
Se pot trimite in tara prin curier(25lei) sau posta romana (10lei) !!!
Single kit (H1,H3,H7,H11,HB3,HB4) de 35W sunt la :
130lei - fara garantie(clasa C calitate , balasturi analogice normale)
170lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale)
230lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)
Bixenon kit(H4 sau H13) de 35W sunt la :
190lei - fara garantie (clasa C calitate , balasturi analogice normale)
230lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale)
280lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)\
Kituri de 55W(pt farurile cu lupa) am doar clasa A calitate cu balasturi ultraslim digitale la 280lei(single kit).
Avem si leduri pt plafoniera,numar sau pozitii la pretul de :
T10 led normale - 15lei perechea
T10 led smd in capsula - 20lei perechea
T10 led 5smd superflux - 25lei perechea
T11 led 6smd supeflux (plafoniera) - 30lei perechea
BA9S led 5smd superflux(pozitie, model cu soclu de metal) - 30lei perechea
Montajul se poate face de dvs sau la noi la atelier in Bucuresti /Titan - sector 3 contra sumei de 50lei la kitul xenon(timp 1 ora)
Ma puteti contacta la unul din nr de telefon :
Cosmote - 0766900342
Vodafone - 0724186590
sau pe yahoo sau msn messenger cu ID-ul "serban_pc
Xenon Ieftin
Comment
-
un mare up de la mine pentru serban_pc, mi-a trimis kit-ul xenon foarte repede, l-am montat si astept venirea intunericului sa il vedem cum se descurca.sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
un mare up si de la mine, aparat o sa am azi sa fac ceva poze, lucrare a 1-a, rapiditate si seriozitate
sorry ca azi nu am mai apucat sa vin cum am vorbit, a aparut ceva, dar nu e asa graba, vorbim la telefon luniLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
Comment