If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eu am lupe si xenon luate de la serban si montate la el....de 3 ani nu am avut nici o problema cu politia din cauza farurilor.....nici la garantie macar
asa ca lasati grijile astea ca daca politia vrea sa iti gaseasca ceva iti gasesc si cu masina stock
Kit de lupe G3 fara balasturi(cu becuri...cablaje..balasturi angeleyes) = 360lei
Kit de lupe complete cu balasturi 35W= 460lei
55W = 520lei
Montaj lupe intre 150-250lei, depinde de complexitate.Dureaza intre 5-8ore.
Mergem mai departe !
Kituri xenon de la 170lei la 280lei.
Set becuri xenon de la 90lei(H1,H3,H7,H11,etc) la 260lei(D1S).
Leduri de orice fel cu preturi incepind de la 15lei perechea.
Atelierul se afla in sector 3 in zona Republica, Bucuresti.
Va rog sa ma contactati la :0724186590 / 0766900342 sau id mess : serban_pc pt orice informatie.
Salut.
Ai cumva si controllere pt instalatie xenon cu lupa ?AM momentant lupe G1 si controllerul ce schimba faza scurta-lunga pe farul stang nu prea mai merge( cel din dreapta functioneaza foarte bine).Instalatia este prevazuta cu 2 asemenea controllere.
Merci mult.
Se pot livra in toata tara prin Fancurier(24,80lei) sau Posta Romana(8-10lei) , kiturile avand garantia valabila de 12luni chiar si daca le montati dvs singuri !
Valabil cu toate cele 3 clase de calitate !
Single kit (H1,H3,H7,H11,HB3,HB4) de 35W sunt la :
35W
130lei - fara garantie(clasa C calitate , balasturi analogice normale)
170lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale)
230lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)
55W
280lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)
Bixenon kit(H4 sau H13) de 35W sunt la :
190lei - fara garantie (clasa C calitate , balasturi analogice normale)
230lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale)
280lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)\
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment