multumesc pentru raspunsul prompt. Zilele urmatoare voi face cumparaturi de la dvs
Statii CB ,Xenoane ,Alarme Si Diverse Accesorii.PRETURI SPECIALE !!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Statie Radio CB President Teddy + Antena President ALASKA + Mufa Bricheta+ Difuzor , la 453 ron
Daca nu era staia aceea slaba, as fi ales pachetul promotional.
Vreau sa mai aleg cateva produse , asa ca mai dureaza putin pana va voi suna .
App, daca la oferta de pe site pentru teddy ati mai oferit inca o bonificatie pentru loganclub,la pachetul ales de mine ce reducere imi oferiti ?
Multumesc.
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View PostStatie Radio CB President Teddy + Antena President ALASKA + Mufa Bricheta+ Difuzor , la 453 ron
Daca nu era staia aceea slaba, as fi ales pachetul promotional.
Vreau sa mai aleg cateva produse , asa ca mai dureaza putin pana va voi suna .
App, daca la oferta de pe site pentru teddy ati mai oferit inca o bonificatie pentru loganclub,la pachetul ales de mine ce reducere imi oferiti ?
Multumesc.
va recomand maat 679 - 190 lei
Comment
-
Originally posted by auto100ro View Postpret 400 lei
Ca tot vin pana la dvs, de ce n-as lua si niste muzica .
Recomandati-mi un pachet subwoofer-amplificator-kit instalare ce sa se "muleze" pe ce am eu momentan in masina : ---cd sony explod GT 616U ---sistem boxe fata 16,5 ALPINE SPG 17CS ---boxe spate ALPINE SXE 6925S.
Multumesc
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Postcum sa nu iau pachetul, cu o asemenea reducere
Ca tot vin pana la dvs, de ce n-as lua si niste muzica .
Recomandati-mi un pachet subwoofer-amplificator-kit instalare ce sa se "muleze" pe ce am eu momentan in masina : ---cd sony explod GT 616U ---sistem boxe fata 16,5 ALPINE SPG 17CS ---boxe spate ALPINE SXE 6925S.
Multumesc
de la magnat:
Pachet Magnat Edition B30 Bass
SUBWOOFER Magnat Edition T30 Pack
sau
de la alpine:
momentan este in lucru pachetul - aprox 800 lei
Comment
-
Originally posted by sorin_pss View Postm-am hotarat la pachetul clarion . Astept o oferta de pret si pentru acesta , dupa care tragem linie pentru cele 2 pachete(statie cb si muzica), iar saptamana viitoare, cand sunt disponibile, ne intalnim
statia cb este disponibila, pachetul audio se poate aduce in acceasi zi.Last edited by auto100ro; 15 March 2012, 14:03.
Comment
-
-
-
-
maine in jurul pranzului sunt la dvs. Multumesc
super incantat de produse, mai ales de reducerile oferite,ca membru loganclub. . Recomand cu mare drag auto100 pentru promptitudine, seriozitate, profesionalism si ...generozitate( reduceri cat cuprinde)
STIMA, pe canalul 22
Comment
Comment