Multumim mult! Ne place sa vedem oameni fericiti , de PASTE o sa lansam capionatul IEPURASULUI , o sa ma sfatuiesc cu prietenii mei si o sa va supunem la noi si grele incercari pentru a castiga un premiu .Asteptam in PM adresele Doamnelor si Domnitelor inscrise pe forum pentru a le trimite un MATZISOR (si ele sunt ale noastre) !Va asteptam alaturi de noi !!!!
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nou concurs lansat http://www.loganclub.ro/forum/spune_...1.html?t=31601 CONCURS SAPTAMANAL CU PREMIU FULGER
Va steptam cu drag in fiecare saptamana!Last edited by cassilo; 28 February 2011, 21:14.sigpic
Comment
-
xenoane ieftine!!!!!!!!!!!
Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real!!!!!!!
tel : 0727464433
YM: ecosatmultiservice
Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus
Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus
bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set
ballast digital - 60 ron/bucata
anulator bec ars - 20 ron / bucata
soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata
produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
livrare in orice localitate din tara prin fancourier si posta romana cu plata prin ramburs oferta valabila in limita stocului
observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!sigpic
Comment
-
Up!
Produse de calitate.
Ma asteptam sa participe mai multi useri la concurs.
Comment
-
-
sall da-mi te rog un pm cu pretu pentru un set de becuri h1 6000k ( am instalatia cred ca nu o mai duc mult becurile) si un pret pentru un set becuri h1 4300k
Ps: eu am instalatia cu becuri h1 6000k pot schimba becurile sa pun de 4300k ?? sau ceva intre ele 5300 daca exista... numai bine
Comment
-
Salut!Am deja in stoc , am sa pun pozele lor si pretul! Este un montaj din leduri care se aprinde numai cand se aprind pozitiile
Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real!!!!!!!
tel : 0727464433
YM: ecosatmultiservice
Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus
Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus
bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set
ballast digital - 60 ron/bucata
anulator bec ars - 20 ron / bucata
soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata
produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
livrare in orice localitate din tara prin fancourier si posta romana cu plata prin ramburs oferta valabila in limita stocului
observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!Last edited by crististreulea; 3 March 2011, 23:37.sigpic
Comment
Comment