KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumim mult! Ne place sa vedem oameni fericiti , de PASTE o sa lansam capionatul IEPURASULUI , o sa ma sfatuiesc cu prietenii mei si o sa va supunem la noi si grele incercari pentru a castiga un premiu .Asteptam in PM adresele Doamnelor si Domnitelor inscrise pe forum pentru a le trimite un MATZISOR (si ele sunt ale noastre) !Va asteptam alaturi de noi !!!!
    sigpic

Comment

• Salutare tuturor,
      Cred ca merita felicitari toti cei care au depus efortul pentru ca acest concurs sa fie atat de reusit. Multumim si sponsorului nostru.
      Acum multe up-uri.
      La mai multe!

Am omis ceva important.
      Mult respect pentru dl "cassilo" si pentru efortul depus.
      Last edited by sandelpodaru; 28 February 2011, 20:54. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic___________

Comment

• Nou concurs lansat http://www.loganclub.ro/forum/spune_...1.html?t=31601 CONCURS SAPTAMANAL CU PREMIU FULGER
        Va steptam cu drag in fiecare saptamana!
        Last edited by cassilo; 28 February 2011, 21:14.
        sigpic

Comment

• xenoane ieftine!!!!!!!!!!!

Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real!!!!!!!
          tel : 0727464433
          YM: ecosatmultiservice

Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus

Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus

bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
          bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
          bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set
          ballast digital - 60 ron/bucata
          anulator bec ars - 20 ron / bucata
          soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata

produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
          livrare in orice localitate din tara prin fancourier si posta romana cu plata prin ramburs oferta valabila in limita stocului

observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!
          sigpic

Comment

• astazi a ajuns kit-ul xenon h4. multumesc inca o data!!!! o sa revin cu poze cand il pun pe masina.(probabil vineri).

Comment

• Up!
              Produse de calitate.
              Ma asteptam sa participe mai multi useri la concurs.
              Click! - http://www.youtube.com/watch?v=P9IGaLsK4s4

Comment

• Au sosit lupe cu angel alb?

Comment

• h11 la 3000 k ai adus?
                  MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                    Au sosit lupe cu angel alb?
                    sal! da am adus!

Originally posted by gxg View Post
                    h11 la 3000 k ai adus?
                    Nu ca nu m-am inteles la pretz!! am de 4300
                    Last edited by cassilo; 2 March 2011, 20:11. Reason: Automerged Doublepost
                    sigpic

Comment

• sall da-mi te rog un pm cu pretu pentru un set de becuri h1 6000k ( am instalatia cred ca nu o mai duc mult becurile) si un pret pentru un set becuri h1 4300k

Ps: eu am instalatia cu becuri h1 6000k pot schimba becurile sa pun de 4300k ?? sau ceva intre ele 5300 daca exista... numai bine
                      http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• in curand si DRL pentru a proteja instalatia autoturismelor dumneavoastra cand conduceti pe timp de zi[/QUOTE]

Pe cand se aproximeaza aparitia in stoc ? Vor fi sub forma de leduri, sau montaj ce aprinde faza scurta automat ? Multumesc.

Comment

• Salut!Am deja in stoc , am sa pun pozele lor si pretul! Este un montaj din leduri care se aprinde numai cand se aprind pozitiile

Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real!!!!!!!
                          tel : 0727464433
                          YM: ecosatmultiservice

Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus

Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus

bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
                          bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
                          bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set
                          ballast digital - 60 ron/bucata
                          anulator bec ars - 20 ron / bucata
                          soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata

produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
                          livrare in orice localitate din tara prin fancourier si posta romana cu plata prin ramburs oferta valabila in limita stocului

observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!
                          Attached Files
                          Last edited by crististreulea; 3 March 2011, 23:37.
                          sigpic

Comment

• Am primit coletul clientului din Timișoara.
                            Încă o dată, recomand cu căldură.
                            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Azi am montat la Cassilo un set de lupe bixenon. A iesit lucrare buna.
                              Pozele care dovedesc asta...
                              Recomand!
                              Attached Files
                              Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• salut cassilo am si eu o intrebare am un kitt de xenon welldone cu becuri de 6000k ma intereseaza daca se pot pune lupe cu angel eyes,daca da un pret te rog multumesc
                                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google