If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
salut cassilo am si eu o intrebare am un kitt de xenon welldone cu becuri de 6000k ma intereseaza daca se pot pune lupe cu angel eyes,daca da un pret te rog multumesc
Salut! din acel kit o sa folosesti numai ballasturile si cablul de interconectare , o sa renunti la becuri , in lupele de H4 sunt becur D2S!
pentru ce ai tu nevoie pretul este de 350 ron cu livrare gratuita
Last edited by cassilo; 6 March 2011, 10:25.
Reason: Automerged Doublepost
In postarea 147 adica un pic mai sus ai toate preturile pentru ce te intereseaza , facem si instalare dar este de durata , prefereabil este sa gasesti pe cineva in localitatea ta . Sau mai exista solutia sa imi trimiti farurile si sa ma ocul eu de ele dupa care sa le trimit inapoi!
zilele astea am montat xenoanele. sunt foarte multumit de ele, lumina excelent, sunt mult mai bune ca becurile cu halogen. o sa revin si cu poze mai bune in care sa se vada cum bate lumina. Multumesc frumos xenongt:*...
produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
livrare in orice localitate din tara prin fancourier si posta romana cu plata prin ramburs oferta valabila in limita stocului
observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment