KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 4300.......6000 am pe proiectoare cumparate tot de xenon.gt dar se vor schimba cu 4300
    Last edited by Laur-ZCL-; 31 March 2011, 21:15.
    Logan PH2 - 1.6,16v
    Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• sal!

Originally posted by Alin0007 View Post
      Cat ma duce un set de balasturi cu tot cu taxe postale?
      Sal! Curierul daca le considera plic cele doua ballaste avand in vedere ca sunt mici ar costa 130 , daca il ia ca si colet ar costa 140 ron
      sigpic

Comment

• Multumesc pt pachet domnu.Pt cine este interesat cum se vede 4300k si in faruri si in proiectoare
        Attached Files
        Logan PH2 - 1.6,16v
        Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Foarte bine! O alegere potrivita , si eu am 4300k , mesterul Fane si-a facut datoria? chiar vad si cutia becurilor in partea stanga a masinii , o recunosc!!!
          sigpic

Comment

• Da Fane si-a facut datoria
            Logan PH2 - 1.6,16v
            Logan PH1 - 1.6 MPi

Comment

• Dupa montaj e nevoie de reglajul farurilor?
              In proiectoare ce becuri intra, si cat costa setul?
              Multumesc!

Comment

• Salut! Nu este nevoie de reglajul farurilor daca acestea au fost reglate corespunzator , iar in proiectoare sunt necesare becuri H11 iar un kit complet costa 170 ron cu tot cu livrare
                sigpic

Comment

• mai punem si niste lupe scuze pentru repetare netul este problema

Mai punem si o lupa in fare !
                  Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare gratuita prin curier door-to-door!!!!!!!
                  tel : 0727464433
                  YM: ecosatmultiservice

Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus

Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus

bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
                  bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
                  bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set
                  ballast digital - 60 ron/bucata
                  anulator bec ars - 20 ron / bucata
                  soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata

produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
                  livrare in orice localitate din tara prin Fancourier si posta romana cu plata prin ramburs

observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Astept si eu comanda........ ;)
                    Renault Scenic II
                    Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Originally posted by cassilo View Post
                      Multumim mult! Ne place sa vedem oameni fericiti , de PASTE o sa lansam capionatul IEPURASULUI , o sa ma sfatuiesc cu prietenii mei si o sa va supunem la noi si grele incercari pentru a castiga un premiu .Asteptam in PM adresele Doamnelor si Domnitelor inscrise pe forum pentru a le trimite un MATZISOR (si ele sunt ale noastre) !Va asteptam alaturi de noi !!!!
                      Multumesc pentru cadou!

Comment

• Originally posted by bogo4all View Post
                        Astept si eu comanda........ ;)
                        Ceva probleme pe traseu insa sper sa se rezolve cum trebuie.....

Originally posted by bogo4all View Post
                        Ceva probleme pe traseu insa sper sa se rezolve cum trebuie.....
                        S-a rezolvat totul, mersi.
                        Last edited by bogo4all; 8 April 2011, 18:27. Reason: Automerged Doublepost
                        Renault Scenic II
                        Dacia Logan 1.4 MPI

Comment

• Balasturile sunt de tip ultraslim? Sunt de clasa calitate A? Ca am vazut pe celalat topic de pe forum de vanzare xenoane ca sunt clasa A, clasa B etc.
                          Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• Bine ca pe acel topic nu a pus si clasa W ca la aceasta calitate trebuia sa iti dea bani sa cumperi cel ce a pus topicul! Produsele din CHINA sunt pe trei categorii A calitate cool (SONY) , B calitate indoielnica(DOMOTEC) , C calitate proasta(FUTACHI) , tu alegi , in general cum spune romanul "LAUDA DE SINE NU PREA SUNA A BINE!" Eu am o singur produs , produsul meu .
                            sigpic

Comment

• Salut, ai cumva numai controller pentru H4 bixenon ? daca da la ce pret? ms mult
                              HD-87-DLR

Comment

• SALUT, AI PRIMIT SAU PRIMESTI h11 3000k ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google