4300.......6000 am pe proiectoare cumparate tot de xenon.gt dar se vor schimba cu 4300
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Multumesc pt pachet domnu.Pt cine este interesat cum se vede 4300k si in faruri si in proiectoareAttached FilesLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
mai punem si niste lupe scuze pentru repetare netul este problema
Mai punem si o lupa in fare !
Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare gratuita prin curier door-to-door!!!!!!!
tel : 0727464433
YM: ecosatmultiservice
Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 170.00 ron/kit cu transport inclus
Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 230.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus
bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
bec xenon d2s,d1s,d2r,d1r - 100 ron/set
ballast digital - 60 ron/bucata
anulator bec ars - 20 ron / bucata
soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata
produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
livrare in orice localitate din tara prin Fancourier si posta romana cu plata prin ramburs
observatii: Produsul kit xenon digital este compatibil cu toate marcile de autoturisme , este stabil si fiabil in exploatare iar rata defectarii este foarte mica <0,2 %, din punct de vedere costructiv este indentic cu echipamentele instalate pe autoturisme din fabrica. Pentru unele atoturisme este compatibil 100% chiar daca acestea sunt prevazute cu martor pentru bec ars.ballastul digital are scris pe el numele producatorului , data fabricarii , clasa de calitate ( litera a ), seria produsului si numarul lotului din care face parte ( daca nu contine aceste informatii este un ballast analogic) .pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati! Multumim!sigpic
Comment
-
Originally posted by cassilo View PostMultumim mult! Ne place sa vedem oameni fericiti , de PASTE o sa lansam capionatul IEPURASULUI , o sa ma sfatuiesc cu prietenii mei si o sa va supunem la noi si grele incercari pentru a castiga un premiu .Asteptam in PM adresele Doamnelor si Domnitelor inscrise pe forum pentru a le trimite un MATZISOR (si ele sunt ale noastre) !Va asteptam alaturi de noi !!!!
Comment
-
Renault Scenic II
Dacia Logan 1.4 MPI
Comment
-
Bine ca pe acel topic nu a pus si clasa W ca la aceasta calitate trebuia sa iti dea bani sa cumperi cel ce a pus topicul! Produsele din CHINA sunt pe trei categorii A calitate cool (SONY) , B calitate indoielnica(DOMOTEC) , C calitate proasta(FUTACHI) , tu alegi , in general cum spune romanul "LAUDA DE SINE NU PREA SUNA A BINE!" Eu am o singur produs , produsul meu .sigpic
Comment
Comment