Buna intrebare, si eu as fi interesat dar sa fie un pret bun...
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by raul_87 View PostSalut, ai cumva numai controller pentru H4 bixenon ? daca da la ce pret? ms mult
Originally posted by auto100ro View PostSALUT, AI PRIMIT SAU PRIMESTI h11 3000k ?
Originally posted by virago View PostBuna intrebare, si eu as fi interesat dar sa fie un pret bun...sigpic
Comment
-
salut
mi-am luat de ceva vreme un kit xenon h1 35w 4300k philips licenta, recent am avut un mic accident si din pacate m-am ales cu un bec spart .
cei de la asigurare mi-au spus sa cumpar eu becul si apoi sa vin la ei cu factura .
prima intrebare, imi poti emite factura pe un bec h1 4300k ?
a 2-a intrebare, ai cumva becuri h1 5000k ? m-ar interesa un set
si a 3-a, e cineva interesat de un bec h1 4300k ? as prefera sa scap de acest bec si sa cumpar eu alt set nou cu o culoare mai rece insa nu mai mare de 6000k
salutsigpic
Comment
-
am cumparat si eu kitul de bi-xenon de 6000k de la cassilo , foarte bune ,foarte multumit , recomand cu incredere , poze facute cu telefonul
atasat cateva poze dupa montare :Ne place viata, dimineata ne vezi in doua, ardoarea si ceata
Stam zi de zi asa, nu ne trezi nene
Timpu’ se scurge, nu dormii pe tine
Comment
-
Urare de paste
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii. Cu respect echipa XENONGT!sigpic
Comment
-
Comment