la un 307 cu h7 se poate monta fara sa renunt la nici un element constructiv al farului?
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ideea e urmatoare: in far inta o mufa mare, dupa mufa in interior sunt conectorii de la bec. eu cum bag balastul in far?
Comment
-
Originally posted by kAndrrei View Postideea e urmatoare: in far inta o mufa mare, dupa mufa in interior sunt conectorii de la bec. eu cum bag balastul in far?sigpic
Comment
-
Originally posted by JREwing View PostAm să îți răspund eu, cu permisiunea ta: teoretic țin cca. 3000 de ore, deci, teoretic, de cel puțin 8 ori mai mult decât becurile performante și scumpe. Asta le face rentabile, chiar dacă circuli și ziua cu ele aprinse. Asta dacă nu crapă vreunul din balasturi, caz în care afacerea poate fi scumpă. Pe de altă parte, AI LUMINĂ, iar dacă le montezi și le reglezi ca lumea, nu orbesc (becurile au o altă geometrie și nu mai bat pe arătură dacă sunt corect montate).
Comment
-
off: durata de viata este de 2500-3000 ore ! ... eu am de 6 luni bixenon si merg mai mult noapte si nu s-au ars ! c-am 5-6 ore pe zi merg cu ele !
Comment
-
Originally posted by Dany_DNY View Postoff: durata de viata este de 2500-3000 ore ! ... eu am de 6 luni bixenon si merg mai mult noapte si nu s-au ars ! c-am 5-6 ore pe zi merg cu ele !sigpic
Comment
-
@o8MeLc: matematica zice că, la 4 ore rulaj pe zi, ar trebui să te țină 750 zile, adică peste 2 ani. Pe mine halogenele m-au ținut în medie 5 luni un set. Vezi că există topicul Becuri H4, care abundă în informații care ți-ar prinde bine.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Ai dreptate, tu vrei sa-ti iasa treaba cu vanzarea si la tine pe thread vorbim de becuri! Oricum sper sa ai cat mai multe vanzari....si sa mai ai cand vin si la mine finantele!Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
Comment
-
Originally posted by JREwing View Post@o8MeLc: matematica zice că, la 4 ore rulaj pe zi, ar trebui să te țină 750 zile, adică peste 2 ani. Pe mine halogenele m-au ținut în medie 5 luni un set. Vezi că există topicul Becuri H4, care abundă în informații care ți-ar prinde bine.
Comment
-
Originally posted by nelutu32 View PostAș fi interesat de un bixenon pt logan așa că întreb.......instalația cu garanție e aceeași ca și cea fără garanție???sigpic
Comment
Comment