Setul de H4 bi-xenon cuprinde un sigur bec sau doua ?! ... ma refer la ce este separat fata de instalatia propriu-zisa ...
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by cat_alex52 View PostSetul de H4 bi-xenon cuprinde un sigur bec sau doua ?! ... ma refer la ce este separat fata de instalatia propriu-zisa ...
Setul cuprinde 2 balasturi, 2 becuri H4 (cu electromagnet ptr. faza lunga), si instalatia electrica aferenta (cabluri).passion 1.5 DCi
Comment
-
pentru lamuriri
Originally posted by livas View PostMa ofer eu sa raspund pentru ca am cumparat de curand un set bixenon H4, daca nu se supara dl.Cassilo..;
Setul cuprinde 2 balasturi, 2 becuri H4 (cu electromagnet ptr. faza lunga), si instalatia electrica aferenta (cabluri).
Originally posted by cosmin_ruz View PostNu mai fi rautacios! A vrut doar sa ajute! Pretul este pe set (2 becuri).sigpic
Comment
-
lupe in lucru
Lupe in lucrusigpic
Comment
-
Originally posted by cat_alex52 View PostEu am o instalatie mai veche de 55w / H4 Bi-xenon, crezi ca se potrivesc becurile si garantia e de 6 luni ... ?!
da se potrivesc, inainte sa montez sticla pe far (pentru a acoperi lupa) am facut proba pe instalatia de pe masina fratelui meu, are pana si mufa care se conecteaza la lupe pentru comutarea fazelor!sigpic
Comment
-
lupe in far de logan
Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare gratuita prin curier door-to-door!!!!!!!
tel : 0727464433
YM: ecosatmultiservice
Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 160.00 ron/kit cu transport inclus
Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 210.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus
Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus
bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
bec xenon d2s,d2r, - 100 ron/set
bec d1s ,d1r – 150 ron/set
bec special lupa H4 sau H7 – 120 ron/set
ballast digital - 60 ron/bucata
anulator bec ars - 20 ron / bucata
soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata
faruri LOGAN PH1 (noi) + kitul de lupe si xenon complet instalat in far+ vopsire ornamente far sau lupa - 750.00 ron /set cu transport inclus
faruri LOGAN PH2 (noi) + kitul de lupe si xenon complet instalat in far + vopsire ornamente far sau lupa - 900.00 ron/set cu transport inclus
produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
livrare in orice localitate din tara prin Fancourier si posta romana cu plata prin rambursLast edited by cassilo; 6 February 2012, 20:45.sigpic
Comment
-
Originally posted by cat_alex52 View PostNU am scris ca am sau am avut lupe bi-xenon, ci doar o simpla instalatie h4 bi-xenon ...
eu am probat lupele mele la instalatia lui si asa cum ti.am zis, el are instalatia identica cu a mea, doar droserele pentru angel lipsesc, oricum ia legatura cu cassilo inainte!sigpic
Comment
Comment