KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Setul de H4 bi-xenon cuprinde un sigur bec sau doua ?! ... ma refer la ce este separat fata de instalatia propriu-zisa ...
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

Comment

• Originally posted by cat_alex52 View Post
      Setul de H4 bi-xenon cuprinde un sigur bec sau doua ?! ... ma refer la ce este separat fata de instalatia propriu-zisa ...
      Ma ofer eu sa raspund pentru ca am cumparat de curand un set bixenon H4, daca nu se supara dl.Cassilo..;
      Setul cuprinde 2 balasturi, 2 becuri H4 (cu electromagnet ptr. faza lunga), si instalatia electrica aferenta (cabluri).
      passion 1.5 DCi

Comment

• Se pare ca nu ai inteles : instalatia o am, dar imi trebuie un bec de rezeva ... adica vrea sa stiu daca in rezerva intra un singur bec sau doua la 90 ron ?! ... ai pricipit acu' ?!

Comment

• Nu mai fi rautacios! A vrut doar sa ajute! Pretul este pe set (2 becuri).
          MiNnRuZ

Comment

• Da, acum am priceput la ce se refera colegul,...dar in postul #409 spune ca este 90 ron/set....
            passion 1.5 DCi

Comment

• pentru lamuriri

Originally posted by livas View Post
              Ma ofer eu sa raspund pentru ca am cumparat de curand un set bixenon H4, daca nu se supara dl.Cassilo..;
              Setul cuprinde 2 balasturi, 2 becuri H4 (cu electromagnet ptr. faza lunga), si instalatia electrica aferenta (cabluri).
              Salut! Ce ati cumparat dumneavoastra este un KIT . Setul de becuri este format din 2 becuri si este 90 ron

Originally posted by cosmin_ruz View Post
              Nu mai fi rautacios! A vrut doar sa ajute! Pretul este pe set (2 becuri).
              Multumesc pentru lamuriri si ajutor
              Last edited by cassilo; 31 January 2012, 15:02. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• Buna ziua,
                cat costa un kit h4 bixenon 6000k cu transport pana in Sibiu. Multumesc.

Comment

• lupe in lucru

Lupe in lucru
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Eu am o instalatie mai veche de 55w / H4 Bi-xenon, crezi ca se potrivesc becurile si garantia e de 6 luni ... ?!

Comment

• un kit xenon H7 de 6000k vreu si eu la adresa din pm(pret si metoda de livrare,garantie)
                      multumesc !
                      ps: vorbiram la telefon acu vreo 2 ore

Comment

• ridicat coletul ,totul e in regula,recomand user si produsele comercializate
                        multumesc frumos!
                        vanzare buna!

Comment

Eu am o instalatie mai veche de 55w / H4 Bi-xenon, crezi ca se potrivesc becurile si garantia e de 6 luni ... ?!
                          imi permit sa te ajut eu.
                          da se potrivesc, inainte sa montez sticla pe far (pentru a acoperi lupa) am facut proba pe instalatia de pe masina fratelui meu, are pana si mufa care se conecteaza la lupe pentru comutarea fazelor!
                          sigpic

Comment

• NU am scris ca am sau am avut lupe bi-xenon, ci doar o simpla instalatie h4 bi-xenon ...

Comment

• lupe in far de logan

Importator , produsele exista in stoc iar pretul este real, livrare gratuita prin curier door-to-door!!!!!!!
                              tel : 0727464433
                              YM: ecosatmultiservice

Kit xenongt hid digital h7,h3,h1,.....h10,h11,h13,h8 - 160.00 ron/kit cu transport inclus

Kit xenongt hid digital h4 bixenon - 210.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe complet - 450.00 ron/kit cu transport inclus

Kit lupe fara ballast - 350 ron/kit cu transport inclus

bec xenon h7,h3,h1,.....h10,h11 - 60 ron/set
                              bec xenon h4 bixenon - 90 ron/set
                              bec xenon d2s,d2r, - 100 ron/set
                              bec d1s ,d1r – 150 ron/set
                              bec special lupa H4 sau H7 – 120 ron/set
                              ballast digital - 60 ron/bucata
                              anulator bec ars - 20 ron / bucata
                              soclu bec ( adaptor ) - 20 ron / bucata

faruri LOGAN PH1 (noi) + kitul de lupe si xenon complet instalat in far+ vopsire ornamente far sau lupa - 750.00 ron /set cu transport inclus
                              faruri LOGAN PH2 (noi) + kitul de lupe si xenon complet instalat in far + vopsire ornamente far sau lupa - 900.00 ron/set cu transport inclus

produsele cu garantie au 12 luni ballast si 6 luni bec
                              livrare in orice localitate din tara prin Fancourier si posta romana cu plata prin ramburs
                              Last edited by cassilo; 6 February 2012, 20:45.
                              sigpic

Comment

NU am scris ca am sau am avut lupe bi-xenon, ci doar o simpla instalatie h4 bi-xenon ...
                                tot o simpla instalatie h4 are si el...
                                eu am probat lupele mele la instalatia lui si asa cum ti.am zis, el are instalatia identica cu a mea, doar droserele pentru angel lipsesc, oricum ia legatura cu cassilo inainte!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google