salut ... kit de lupe G3 slim 55w aveti? ... fara montaj cat costa ? se poate oferii si o factura ? astept PM
KIT XENON , LUPE, BECURI SI ACCESORII EAGLEYE XENONGT kit
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Toate produsele noastre sunt facturabile , toate produsele noastre se vand si pe bucati
Originally posted by Manolo KSJ View PostLe aveti pe stoc?
Sambata se poate efectua montajul?sigpic
Comment
-
poze cu lupele montate in far
Comment
-
in zona Botosani-Suceava-iasi nu ai drum? vreau si eu un kitt de lupe pe alb! 550 lei?
Comment
-
@cassilo: ai sau in cat timp poti aduce (de la comanda ferma) o instalatie xenon pentru Toyota RAV4 (e pentru un foarte bun prieten)? Masina e in garantie, iar montajul se face in service Toyota, insa nu stiu de tip de bec trebuie.The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
Originally posted by lucialina View Postin zona Botosani-Suceava-iasi nu ai drum? vreau si eu un kitt de lupe pe alb! 550 lei?
Originally posted by JREwing View Post@cassilo: ai sau in cat timp poti aduce (de la comanda ferma) o instalatie xenon pentru Toyota RAV4 (e pentru un foarte bun prieten)? Masina e in garantie, iar montajul se face in service Toyota, insa nu stiu de tip de bec trebuie.sigpic
Comment
-
-
e dificil de montat lupa in farul de logan ? trebuie dezlipit geamul ? iese ca din fabrica ? :|
Comment
-
da se dezlipeste sticla ! si daca este original e destul de greu ...
Comment
-
-
Originally posted by Mishu View Postpoze cu lupele montate in far
Originally posted by Distrat View Postrecomand.firma serioasa.eu am luat un kitt de h11 6000k si unul h7 6000k.Atunci cand inca nu era aici pe forum.Foarte serios (h11 l-am luat la 9 seara de la el de acasa).
un big upp de la mine si ne auzim la telefon pentru alte comenzi.sigpic
Comment
Comment