pret nou pentru usa de mai sus 350 lei
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vand jenti de tabla pentru dacia logan, jentile sunt noi nouate originale. pret 135 lei pe bucata.540 lei setul.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
Facut "afaceri" cu Ana. Livrare prompta, marfa e buna, recomand.
Comment
-
ai tavita butoane blocare geamuri spate
!!!!!!Doar tavita nu si butoanele!!!!
atasez o pozaAttached Files
Comment
-
pret pentru 2 stopuri cu semnal alb 200 lei ambele.originale. cauciucuri nu am tavita nu stiu inca ( revin eu) aripa pe culoare nu am am doar pe gri la 150 lei. sunt si din Bucuresti si din Focsani ( am piese in ambele locatii).Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
dezmembrari logan ! orice piesa! orice motorizare!
upp cu usa stanga fata si oglinzile 100 lei ambeleDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
850 lei jentile sunt exact ptr modelul din 2007 in pret intra prezoanele, antifurturile, capacele, bara stabilizatoare 100 lei.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment