ai cumva oglinzi electrice ph2 ? ce culoare si ce pret ??
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O intreaga instalatie de servodirectie pentru un logan ambience 1.4 mpi, vro 350 euro ,ar fi vro oglinzi electrice ph2 nu am.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
dezmembrari logan
vand starter nou nout, la cutie si cu eticheta de fabrica pe el, Alimentare: 12V Acumulatori integrati 3 acumulatori de 6 V Amperaj: 7Amp Timp de incarcare acumulatori: 15 minute Adaptare statii de incarcare 12V DC & 230V AC Iluminarea integrala a zonei de lucru Indicator nivel acumulatori Priza 12 V pentru incarcare aparate electrice, poze reale!!!! pret 260 lei. si radio cd pioneer deh-1430 pret 150 lei. detali cel mai repede direct la telefon 0727194736Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
pompa de servodirectie electrica am la 700 lei , un ceas de bord cu folie de prestige am la 140 lei, pompa servo de 1.4 abs plus preference am la 130 lei.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
vreau sa va intreb de cate-va repere de care am nevoie ,bandou usa dreapta fata mcv, bari longitudinale mcv,spatiu depozitare plafon mcv........multumesc.
Comment
-
spatar bancheta spate cu 3 tetiere nu am, bandou usa dreapta fata mcv, bari longitudinale mcv,spatiu depozitare plafon mcv nu am, alea se vand cu instalatia masini, sau se ia separat doar mufe, ceea ce eu nu am dar iti sugerez sa dai o fuga in vitan, acolo sigur vei gasi.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment