Originally posted by Augustin-Yng
View Post
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
buna ziua
am turbosuflanta pentru euro 3 la pret de 200 euro.
Originally posted by pipan View Postpret compresor ac?
am spus pretul ieri am si sunat la nr dvs dar na raspuns nimeni pretul e 550 leiDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
Originally posted by BeciAcustic View PostStop stanga logan ph1 cu semnalizare galbena la ce pret gasesc?
nu mai da " quote " la ultimul post , se subantelege cui raspunzi !
Originally posted by condaru321 View PostJantele de la aliaj, vreau si eu un pret la ele.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
surub (boltz) balama capota portbagaj, aveti in stock ? ca cel de la min 3:16 http://www.tutorialelogan.ro/2011/05...ub-luneta.html ...
Comment
-
Salut.
Intreb pt o cunostinta.........capota spate ph1 cu eleron culoarea gri platina[argintiu] aveti si pret?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
mai incerc o data
salut! Un motor de diesel euro 3 caut ,daca ai fa-mi te rog un pret ptr motor simplu si un pret ptr motor echipat (turbina , alternator etc). Multumesc! Merge si euro 4 in cel mai rau caz.Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
eu imi cer scuze tututror ca nu am raspuns dar nu am citit eu personal meilul si cine a citit a sters toate in loc de un meil . spper sa ma intelegeti si va multumesc.
maine dimineata pana in 10 veti primi cu totii raspunsurile.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
Comment