tapiterie kiss fm aveti cumva?
[Dezmembrari] Dacia Logan 2004-2010 piese de origine
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tapiterie kiss fm nu am, scaun cu reglaj inaltime si lombar nu am dar dati add pe dezmembrari.logan87 si cand apare cv va anuntDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
din cerereA lui florin_x2004 am doar senzorul de la vitezometru(este situat pe cutia de viteze) la 80 leiDezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
tot kitul de Servodirectie pentru Logan Preference 2007 pentru moment nu este dar dai add pe dezmembrari.logan87 si mai imi aduci aminte peste o saptamana, si nici tot chitu de franare disc etrier port etrier dar sa fie de van s-au pik-up,discurile dai add si mai imi aduci aminte.Dezmembrari Dacia Logan ! Orice motorizare ! Orice model ! Piese Originale si Verificate !! Livrare oriunde in tara in 24 ore! Telefon : 0727.194.736
Comment
-
Originally posted by ana87 View Posttot kitul de Servodirectie pentru Logan Preference 2007 pentru moment nu este dar dai add pe dezmembrari.logan87 si mai imi aduci aminte peste o saptamana, si nici tot chitu de franare disc etrier port etrier dar sa fie de van s-au pik-up,discurile dai add si mai imi aduci aminte.
Nu-mi trebuie decat tulumba aia metalica cu ce are in ea. Cred ca nu mai etanseaza bine si cand iau piciorul de pe frana pufaie cateva secunde bune. Deocamdata franeaza inca bine, dar pufaitul dupa fiecare frana este enervant tare si "miroase" a inceput de sfarsit pentru servofrana.
Comment
-
Comment